Terugblik Blogger Vriendenboek #2

Op 24 juni 2015 verscheen het eerste Blogger Vriendenboek waarin ik mezelf aan jullie voorstelde vooraleer ik een oproep deed aan mede-bloggers om zichzelf ook voor te stellen aan de hand van dezelfde vragen. Exact één jaar later deelde ik een terugblik post om de verjaardag van het Blogger Vriendenboek te vieren en jullie een handige samenvatting te tonen van alle deelnemers. Dit jaar … tja, dit jaar is mijn timing niet al te geweldig.

Toch wil ik graag terugblikken op het tweede Blogger -en Auteur Vriendenboek. Negeer dus gerust even het feit dat we ons ondertussen al een goede maand in het derde jaar bevinden én kijk maar even mee naar de deelnemers van het afgelopen jaar.

Liz – Pluizenbol
Inge – Readinge
Miranda – Miranda Leest
Tineke – Ogma
Sanne – Sanne Leeh, Books and more
Lisa – Rose & Books
Gini Koch – Auteur
Angie – Boe(n)k erop!
Sophie – Dande Leander

Sanne – De pagina omslaan
Anja – Follow me move
Rachel – Rachel leest
Tamara – Mara Tegendraads
Judith – Biebmiepje
Elke – The World of a Bookworm Blog
Luna – Leesdame
Tazzy – Ik hou van horror, fantasy en spanning
Silke – Boek in Wonderland

Barbara – Lalagé
Nakita – Nakita’s Library
Christina – Christina’s Boekenhoekje
Henriet – Henriet’s Boeken
Hilde – Regenboogbui
Gerrianne – Lees dan!
Mathilde – Een kloddertje roze / Ik vind lezen leuk
Fleurine – Fleurine
Marielle – Duntax

Katja – That Blonde Woman
Marjolijn – Dream to Read
Reza – Read, Watch of Avoid
Johanna – Two Owlettes
Moon Kager – Must Reads of Not
Myrthe – Blossom Books
Lotte – Blossom Books
Chinouk – Behind the Books
Corinne Duyvis – Auteur

Marleen – Favoritez
Lisanne – Oh My Book
Saar – Mademoiselle Saar
Nessa – October Tune
Demi – Books and Parchment
Gena Showalter – Auteur
Kaat de Kock – Auteur
Amanda – Liefde voor boeken
Michelle – My Books and life

Sasha – One Girl Happiness Project
Lisa – Proud Book Junk
Karin – Once upon a page
Bianca – Bookalicious Journey
Tamara – A crazy lady’s world
Manon – Bright Blue Books

Ik blijf het zelf heel leuk vinden om bloggers beter te leren kennen. Mocht ik jou nog niet gecontacteerd hebben terwijl je wel een keer in het Blogger Vriendenboek wil verschijnen dan mag je me gerust contacteren.

5 gedachten over “Terugblik Blogger Vriendenboek #2”

    1. Het lijkt ook zo snel te gaan. Ik kan me nog perfect herinneren waar -en wanneer ik het idee kreeg om een vriendenboekje op te starten en nu bestaat het al twee jaar.

    1. Echt hé. Ik vind het zo leuk om mensen te blijven ontdekken met wie ik een passie deel. Dat ik sommige van hen ook offline kan ontmoeten maakt het alleen maar toffer.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.