Legendes & Lattes – Travis Baldree

Titel: Legendes & Lattes
Auteur: Travis Baldree
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Bladzijden: 327p.
Prijs: 20€
Bron: recensieboek

Na jaren vol gevaar en bloederige avonturen is de dappere ork-krijger Viv toe aan iets nieuws. Ze hangt haar zwaard aan de wilgen en besluit een koffiehuis te openen in het havenstadje Thune. Klein probleempje: niemand in de stad weet wat koffie is. Gelukkig krijgt ze hulp uit onverwachte hoek van de handige kluskabouter Cal, de mysterieuze succubus Tandri en de stiller raskin Thimble die de beste kaneelbroodjes bakt. Al snel weet Viv veel bezoekers te trekken, maar oude en nieuwe rivalen doen er alles aan om haar succes te dwarsbomen. Viv zal opnieuw moeten strijden om te beschermen waar ze het meest om geeft.

Lees verder Legendes & Lattes – Travis Baldree

Gelezen in Juni 2024

Ja hallo, ik las de voorbije maand niet minder dan 41 boeken. Als dat geen verrassing is. Ok, het gaat om 4 leesboeken, 9 manga’s en niet minder dan 28 strips maar toch. Er werd opmerkelijk veel gelezen en dat kwam enerzijds door een midweek Centerparcs waarin het zo warm was dat ik niet veel meer mocht doen dan onder de parasol op het terras een boekje lezen én het feit dat manlief deze maand de Strip.be app van Standaard Uitgeverij op de tablet heeft geïnstalleerd.

Lees verder Gelezen in Juni 2024

Aanwinsten Juni 2024

Alweer een maand verder. Zo’n gek idee dat we ondertussen al halfweg 2024 zijn. De voorbije maand mocht ik heel wat mooie postkaarten, leuke stationary en zelfs enkele boeken aan de collecties toevoegen. Ik mocht ook een heel fijn Zomers Swap Pakket openen waarvan jullie de inhoud eerder al konden bekijken. Ik kreeg zowel iets van onze buurvrouw als van mijn tante en nonkel, manlief kocht iets voor ons allebei en ik bestelde iets gepersonaliseerd.
Lees verder Aanwinsten Juni 2024