De kerstkaarten die ik de voorbije 11 jaar heb gemaakt

Ik was oorspronkelijk van plan om deze terugblik samen met de aankondiging van de Kerstpost Actie van dit jaar met jullie te delen. Alleen bleek al snel dat ik dat terugkijken een beetje had onderschat. Nu ja, een beetje. Het duurde al even vooral ik kon uitdokteren welke kaarten ik wanneer had gemaakt. Om dan vervolgens te ontdekken dat ik de foto’s van de meer recente kerstkaarten niet in mijn fotomap had opgeslagen waardoor ik dus op mijn blog moest gaan rondsuisteren.

Lees verder De kerstkaarten die ik de voorbije 11 jaar heb gemaakt

Gelezen in november 2023

Wel we kunnen ondertussen overduidelijk stellen dat mijn boekencollectie sneller groeit dan dat ik de boeken kan lezen. De voorbije maand las ik immers slechts twee boeken. Al telde één van hen wel niet minder dan 592 pagina’s dus dat telt bijna voor twee exemplaren. Toch?

Lees verder Gelezen in november 2023

Aanwinsten November 2023

November voelt qua aanwinsten altijd een beetje aan als juni. Al is het in dit geval de maand voor de feestdagen in plaats van een maand voor ik jarig ben. Doorgaans zijn die twee maanden iets meer ingetogen qua nieuwe aankopen waardoor het contrast met de maand nadien extra groot is. Desondanks kwamen er ook deze maand weer enkele nieuwe zaken bij. Iets medisch, iets dat ik (nu ja, eigenlijk manlief) won, iets dat lekker ruikt en bij het seizoen past, iets creatief, iets dat me een hele tijd bezig gaat houden, iets dat ik al een hele tijd op het oog had, een nieuw recensieboek én iets dat ik nog niet kan delen vermits het een verrassing voor manlief is maar evengoed voor mezelf.

Lees verder Aanwinsten November 2023