Unboxing Summer Book Swap

Het was alweer een half jaar geleden sinds mijn vorige swap. Hoe leuk ik de swaps van Kwante ook vind elke keer meedoen is wat veel geworden vermits ik op de duur niet goed meer weet wat ik op mijn wishlist moet zetten. Duidelijk een luxeprobleem. Eentje dat vrij makkelijk te verhelpen was door zowel de Valentijn als Paasswap aan me voorbij te laten gaan. Maar na een tijdje merk ik toch dat het hoog tijd wordt om wel weer een keertje mee te doen. Ik was dan ook blij toen de Summer Book Swap werd aangekondigd en ik mezelf opnieuw kon aanmelden.

Lees verder Unboxing Summer Book Swap

Gelezen in Juni 2022

In juni ging het lezen wat op en af. De ene keer deed ik heel lang over een boek, een andere keer was het net heel snel uit. Al hielp het bij die tweede categorie natuurlijk wel dat het manga’s en een jeugdboek met behoorlijk wat illustraties waren. Op het moment dat ik deze blogpost schrijf liggen er nog 4,5 dag voor me en vermits ik vier daarvan in Centerparcs ga doorbrengen hoop ik tegen het einde van de maand nog wat meer boeken aan dit lijstje te kunnen toevoegen.

Lees verder Gelezen in Juni 2022

Aanwinsten juni 2022

De voorbije maand voegde ik slechts twee boeken aan mijn collectie toe. Braaf hé. Op die manier probeer ik mijn TBR nog even in toom te houden tegen dat ik wanneer deze blogpost verschijnt mijn Summer Book Swap mag uitpakken om dan enkele dagen later ook nog eens jarig te zijn. Kortom de komende Aanwinsten-blogpost gaat vermoedelijk het tegenovergestelde zijn van deze.

Lees verder Aanwinsten juni 2022