Deze boeken van mijn fysieke TBR vind ik wel bij het najaar passen

Normaal leg ik mezelf geen lijsten op met boeken die ik pakweg de komende week of maanden moet lezen. De enige uitzonderingen daarop zijn de momenten waarop ik meedeed aan leesuitdagingen in een bepaald thema met specifieke opdrachten. Daarvoor zocht ik immers wel vooraf alvast geschikte boeken uit. Ik heb ook lange tijd gedacht dat ik me bij wat ik lees niet liet beïnvloeden door de seizoenen. Misschien telt dat ook daadwerkelijk voor de lente en de zomer maar in het najaar merk ik dat ik dat soms wel doe.

Lees verder Deze boeken van mijn fysieke TBR vind ik wel bij het najaar passen

Raaf in de Spotlight #16

Je zou het ondertussen bijna vergeten zijn maar Raaf in de Spotlight is een al wat oudere rubriek die vroeger regelmatig terug aan bod kwam. Momenteel horen deze blogposts vooral in de “Ik laat jullie al heel lang op een nieuwe editie wachten” – categorie. Na niet minder dan vier jaar en negen maanden staat Raaf in de Spotlight daar waarschijnlijk zelfs op de eerste plek. Maar vandaag verschijnt er dan toch nog eens een lijstje met covers waarop een raaf staat.

Lees verder Raaf in de Spotlight #16

Gelezen in augustus 2023

Mijn leestempo valt nog steeds in de categorie slakkengangetje. Heel heel rustig aan. Maar traag gaat natuurlijk ook. Ik ben alleszins heel blij dat er geen vervaldatum staat op het lezen van eigen boeken. Mocht ik de boeken in de bibliotheek halen dan zou ik uiteraard wel rekening moeten houden met de uitleentermijn. Maar gelukzak die ik ben kan ik de boeken gewoon uit mijn eigen mini-bieb nemen of bij manlief lenen.

Lees verder Gelezen in augustus 2023