Londen maar dan in België #2

In april deelde ik een lijst met zaken die ik graag in Londen had gedaan en waarvoor ik nu een alternatief dicht bij huis had bedacht vermits onze Londen-trip nog eens werd uitgesteld. Op die manier wilde ik het langere wachten wat verzachten. Ondertussen zijn er al enkele maanden verstreken en leek het me een goed moment om eens te kijken hoeveel zaken ik al kan afvinken. Nog iets meer dan een half jaar wachten en dan kan ik heel wat van de zaken op deze lijst wél in Londen doen.

Lees verder Londen maar dan in België #2

Gelezen in November 2022

November was waarschijnlijk de slechtste maand van dit jaar wat lezen betreft. De vermoeidheid en concentratieproblemen zijn nog steeds van de partij en dat werd er niet beter op toen niet één maar twee infecties besloten om (ondanks medicatie om ze te voorkomen) op bezoek te komen en het hier vervolgens zo gezellig vonden dat ze besloten om een tijd te blijven (ook al werden ze allebei behandeld met nog meer medicatie). Zowel het slecht kunnen lezen als het averechtse lichaam zorgden de voorbije weken voor frustratie. Ik ben dan ook volop aan het duimen dat december een betere leesmaand wordt zodat we het leesjaar positief kunnen afsluiten.

Lees verder Gelezen in November 2022

Aanwinsten November 2022

Volgens mij ben ik dit jaar niet één maar twee records aan het verbreken vermits ik enerzijds opmerkelijk weinig lees (jammer genoeg) en anderzijds ook vrij weinig boeken heb gekocht dit jaar. Dat laatste vindt mijn TBR dan weer geen slechte zaak al is die desondanks niet of amper gezakt. Voor die twee terugblik-blogposts zal ik dus wat minder werk hebben in januari. Maar voor jullie je zorgen gaan maken er kwam deze maand wel degelijk nieuw leesvoer bij.

Lees verder Aanwinsten November 2022