Drie maanden aan lichtpuntjes

Ik zie al langer bij mede-bloggers lijstjes met geluks-momenten verschijnen. Al heel lang overwoog ik om daar ook eens werk van te maken maar toen begon ik weer te twijfelen vermits veel van die zaken waarschijnlijk al aan bod zijn gekomen in Foto-updates. Vermits ik zelf steeds vrolijk word wanneer ik dit soort lijstjes bij andere lees ben ik er uiteindelijk toch maar eens voor gaan zitten. Dus bij deze drie maanden aan lichtpuntjes in één lange lijst en ik die mezelf héél gelukkig prijs dat ik er zoveel bij elkaar mag/kan sprokkelen.

Lees verder Drie maanden aan lichtpuntjes

Foto-update #218

In plaats van wekelijks of twee wekelijks deel ik deze terugkerende rubriek nog maar eenmaal per maand waardoor er doorgaans heel wat foto’s op jullie te wachten. Kijken jullie weer even mee naar wat ik de voorbije maand naast lezen nog allemaal heb uitgestoken …

Lees verder Foto-update #218

Legendes & Lattes – Travis Baldree

Titel: Legendes & Lattes
Auteur: Travis Baldree
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Bladzijden: 327p.
Prijs: 20€
Bron: recensieboek

Na jaren vol gevaar en bloederige avonturen is de dappere ork-krijger Viv toe aan iets nieuws. Ze hangt haar zwaard aan de wilgen en besluit een koffiehuis te openen in het havenstadje Thune. Klein probleempje: niemand in de stad weet wat koffie is. Gelukkig krijgt ze hulp uit onverwachte hoek van de handige kluskabouter Cal, de mysterieuze succubus Tandri en de stiller raskin Thimble die de beste kaneelbroodjes bakt. Al snel weet Viv veel bezoekers te trekken, maar oude en nieuwe rivalen doen er alles aan om haar succes te dwarsbomen. Viv zal opnieuw moeten strijden om te beschermen waar ze het meest om geeft.

Lees verder Legendes & Lattes – Travis Baldree