Foto-update #218

In plaats van wekelijks of twee wekelijks deel ik deze terugkerende rubriek nog maar eenmaal per maand waardoor er doorgaans heel wat foto’s op jullie te wachten. Kijken jullie weer even mee naar wat ik de voorbije maand naast lezen nog allemaal heb uitgestoken …

Lees verder Foto-update #218

Legendes & Lattes – Travis Baldree

Titel: Legendes & Lattes
Auteur: Travis Baldree
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Bladzijden: 327p.
Prijs: 20€
Bron: recensieboek

Na jaren vol gevaar en bloederige avonturen is de dappere ork-krijger Viv toe aan iets nieuws. Ze hangt haar zwaard aan de wilgen en besluit een koffiehuis te openen in het havenstadje Thune. Klein probleempje: niemand in de stad weet wat koffie is. Gelukkig krijgt ze hulp uit onverwachte hoek van de handige kluskabouter Cal, de mysterieuze succubus Tandri en de stiller raskin Thimble die de beste kaneelbroodjes bakt. Al snel weet Viv veel bezoekers te trekken, maar oude en nieuwe rivalen doen er alles aan om haar succes te dwarsbomen. Viv zal opnieuw moeten strijden om te beschermen waar ze het meest om geeft.

Lees verder Legendes & Lattes – Travis Baldree

Gelezen in Juni 2024

Ja hallo, ik las de voorbije maand niet minder dan 41 boeken. Als dat geen verrassing is. Ok, het gaat om 4 leesboeken, 9 manga’s en niet minder dan 28 strips maar toch. Er werd opmerkelijk veel gelezen en dat kwam enerzijds door een midweek Centerparcs waarin het zo warm was dat ik niet veel meer mocht doen dan onder de parasol op het terras een boekje lezen én het feit dat manlief deze maand de Strip.be app van Standaard Uitgeverij op de tablet heeft geïnstalleerd.

Lees verder Gelezen in Juni 2024