Potteritis – een vaststelling in lijstjes

“Ik geobsedeerd door Harry Potter? Dat is maar een idee.” Tja, dat zinnetje komt waarschijnlijk niet meer geloofwaardig over na het lezen van deze blogpost. Na de versie met boekige blogposts en de post waarin ik liet zien dat mijn Instagram-account deels een Pottergram-profiel is stelde ik dit keer immers een lijstJE samen met Harry Potter-gerelateerde artikels die hier op Zwartraafje verschenen. Het zijn er best wel wat en eigenlijk ben ik nog niet eens zeker of ik ze nu wel allemaal heb vermeld. Oops!

Listomania:

Alles is Harry Potter gerelateerd

Je bent een Harry Potter fan als je …

Harry Potter Wishlist

Harry Potter Songs

Favoriete Harry Potter Quotes

Favoriete Harry Potter Quotes #2

Harry Potter op wereldreis

Bookish Pillows

Bookish Mugs

Fandom Fusion Friday

Why I love my fandoms

Events:

Fotoverslag Harry Potter Exhibition

DIY-projecten:

Snail Mail Going Out aka Post-op-maat voor een Harry Potter fan

Een lantaarn gebaseerd op de Harry Potter boeken

Een sjaal geïnspireerd door de Harry Potter boeken

Juweeltjes – ondermeer gebaseerd op Harry Potter

Ok, ze zweeft nog niet, maar ik heb wel mijn eigen schrijvende veer

Magneten in Harry Potter thema

Harry Potter beker

De sleutelhanger die het ondertussen begeven heeft

Harry Potter halsketting

Zelfgemaakte toverstaf

Harry Potter boekenleggers

Tag:

De Harry Potter Tag

My Harry Potter Life Tag

Zoals je kan zien heb ik me beperkt tot blogposts waar de magische wereld van J.K.Rowling of de bijhorende personages centraal staan. Uiteraard zijn er nog meer posts terug te vinden waar ze sporadisch vermeld worden. Er voor zorgen dat vrijwel alles aan Harry Potter gelinkt kan worden lijkt immers een talent van me te zijn geworden. 😉

9 gedachten over “Potteritis – een vaststelling in lijstjes”

    1. Misschien moet ik eens gaan polsen bij de mutualiteit of die tussenkomen in de aanschaf van nieuwe boeken van J.K.Rowling en de verfilmingen daarvan. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.