Foto-update #104

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Blijkbaar is het alweer twee weken geleden sinds ik met mijn tante naar het Hobbysalon in Mechelen ging. Ik kom daar steeds heel veel leuk en handig knutselmateriaal tegen maar kan uiteraard niet alle interessante dingen aanschaffen. Gelukkig zorgt dit er wel voor dat ik een jaar later weer een reden heb om nog eens opnieuw te gaan rondsnuisteren.

Ook dit jaar kocht ik vooral materiaal dat ik gebruik bij het maken van kaartjes. Stempels bijvoorbeeld maar ook snijvormen. Zo vond ik dit jaar een leuke walvis-snijvorm én daar was ik al even naar op zoek. De dromenvanger vond ik prachtig én dat zeepaardje … tja, dat is nu eenmaal ontzettend schattig.

 

Verder kocht ik ook enkele verbindingsstukjes voor hangertjes aan een halsketting of sleutelhanger én een Steampunk-achtige cabochon waarvan zelfs de achterzijde mooi is afgewerkt.

Manlief was diezelfde dag naar het trouwfeest van een collega én hij nam ’s avonds een aantal dingen voor me mee naar huis. Zo vond hij het (net als ik) zonda dat de tafelversiering normaal zou worden weggesmeten. Ik heb immers nog  bijna twee weken van die zonnebloem kunnen genieten. Maar ook een theezakje dat ik nog niet had (de rooibos thee van twinnings) én het potje honing dat ze meekregen bij het afscheid.

Vermits ik ’s avonds alleen thuis was besloot ik een keer niet te koken én in plaats daarvan wat sushi én dimsum te bestellen. Njammie!

Mijn tante stond die dag van het Hobbysalon aan de voordeur met een prachtboeket. Dat ze ging langskomen was geen verrassing. Dat hadden we immers afgesproken de mooie bloemen waren dat echter wel.

Ik kreeg ook een foto van het zoontje van mijn nichtje van toen hij deze zomer op bezoek was bij ons. We kunnen allebei niet goed tegen de zon dus hadden we allebei een hoedje op. Straf eigenlijk dat die Olaf niet meteen smolt want het was echt wel warm die dag.

Er verschijnen hier meestal hoofdzakelijk foto’s van de zoetigheden die ik bak dus leek het me een goed idee om jullie te laten zien dat ik gezonder eet dan jullie waarschijnlijk denken. 🙂

Joepie! Eindelijk heb ik het 12de seizoen van Supernatural in huis. Ik heb er ondertussen al heel wat van gezien én hoop dat ik dit keer niet zo lang moet wachten vooraleer ik het 13de seizoen kan bekijken dat binnenkort start.

Van traditionele post word ik steeds gelukkig. Ik ben dan ook blij dat ik enkele vriendinnen heb die net als ik fan zijn van kaartjes -en brieven.

 

Waar ik ook heel blij mee ben is het feit dat ik afgelopen maandag in Rosendaal twee Forever Friends beeldjes kon kopen in een Mijn tafel-filiaal. Die kregen bij thuiskomst meteen een plaatsje in de boekenkasten.

Wanneer iemand een cadeaubon vraagt voor haar verjaardag en je weet dat datgene waarvoor ze aan het sparen is niet bij die ene winkel verkocht wordt … Probleemoplossend denken like a pro. 😉

 

Niet één maar tweemaal werden er hier koekjes gebakken. De ene lading werden uitgedeeld tijdens twee babybezoekjes. De andere lading was een verjaardagscadeautje. Yep, je leest het goed. Ik heb tweemaal koekjes gebakken zonder er zelf van te eten.

Wanneer ik een offdagje heb durf ik deze sokken wel eens aantrekken. Hup Hufflepuff Hup!

Deden jullie nog iets leuk de afgelopen tijd?

8 gedachten over “Foto-update #104”

    1. Absoluut! Ze wist dat ik die week tweemaal naar het ziekenhuis moest en wilde me met die bloemetjes wat aanmoedigen. 🙂

    1. Haha, dat heb ik zelf ook wanneer ik naar foto’s van koekjes en gebak kijk. Dan krijg ik meteen zin in iets zoet.

  1. Net als jij, houd ik van bezig zijn met creatieve dingen. Ik word blij van èchte post, zowel in het sturen als in het krijgen van-. Een rubriek als deze is voor mij dan ook een vaste halte waar ik graag even bij stil sta.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.