Favoriete Harry Potter Quotes

favorieteharrypotterquotesEen kinderboek? Zoiets zou ik nu eens nooit lezen. Daar kan je als volwassene toch niets uithalen.” Dit is zoals jullie waarschijnlijk al wel dachten GEEN uitspraak van mezelf. Ik kreeg deze reactie wel toen ik in 1998 de Harry Potter-reeks had ontdekt en met veel plezier de eerste twee boeken aan het verslinden was.

Nu kan je al een hele discussie begin over het feit of deze boeken wel/niet kinderboeken zijn, maar daar gaat deze blogpost niet over. Hier gaat het over het feit dat je, of je nu kind of volwassene bent, sowieso vanalles kan bijleren tijdens het lezen. Er staan immers heel wat wijsheden verweven doorheen die zeven magische boeken uit de bekende Harry Potter-serie.

Ik besloot tijdens het samenstellen om de blogpost op te splitsen. Zeven mooie quotes/wijsheden én dus voor elke dag van de week één. De volgende blogpost staat alvast op de planning en bevat een nieuwe lading Harry Potter-wijsheden voor jullie.

words

whatwetrulyare

weareonlyasstrong

rightandeasy

spoon

nextgreatadventure

rememberthat

Staat jullie favoriet ertussen?

5 gedachten over “Favoriete Harry Potter Quotes”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.