Favoriete Harry Potter Quotes II

favorieteharrypotterquotes“Een kinderboek? Zoiets zou ik nu eens nooit lezen. Daar kan je als volwassene toch niets uithalen.”      Dit is zoals jullie waarschijnlijk al wel dachten GEEN uitspraak van mezelf. Ik kreeg deze reactie wel toen ik in 1998 de Harry Potter-reeks had ontdekt en met veel plezier de eerste twee boeken aan het verslinden was.

Nu kan je al een hele discussie begin over het feit of deze boeken wel/niet kinderboeken zijn, maar daar gaat deze blogpost niet over. Hier gaat het over het feit dat je, of je nu kind of volwassene bent, sowieso vanalles kan bijleren tijdens het lezen. Er staan immers heel wat wijsheden verweven doorheen die zeven magische boeken uit de bekende Harry Potter-serie.

Ik beloofde jullie vorige week dat er een nieuwe lading Harry Potter-wijsheden voor jullie onderweg was. Exact een week later is het dan eindelijk zo ver. Wie hem er vorige week niet zag tussen staan komt zijn/haar favoriete quote deze week misschien WEL tegen.

lightanddark

itmattersnot

insideyourhead

itistheunknown

happinesscanbefound

inferiorsequals

donotpittythedead

Nog steeds niet? Dan is dat misschien wel het perfecte excuus voor me om in de toekomst nog een aantal knappe quotes in de spotlight te plaatsen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.