2019: Favoriete blogposts

Af en toe deel ik via de Bloggerlovin-rubriek blogposts van collega-bloggers die me aanspraken. In januari blik ik echter ook graag even terug op de persoonlijke favoriete blogposts van mijn eigen blog. Posts met cijfers, lijstjes, Harry Potter-verwijzingen, boeken (Duh!), bedenkingen, geluksmomenten en zelfs excuses. Laat me gerust in een reactie weten wat jullie favoriete blogpost was van het voorbije jaar. Daar ben ik immers heel benieuw naar.

Boekenjaar in cijfers
Rory’s lijst en wat ik er zelf al van las
Blogjaar in cijfers
Allemaal Alliteraties
10 years challenge via blog
Bookish Lifehacks
Wanneer één letter een groot verschil maakt
Zegswijzen voor booknerds
Filmmijmeringen

Potteritis
Verdwijnselen en dan …
Haiku’s
Boekige geluksmomenten
Boekige bedenkingen
De Autch-Lijst
Harry Potter notitieboeken
Unboxing Summer Book Swap
Ik heb blijkbaar een carrière als handmodel gemist

Ik koop heus niet alleen maar boeken
Reclame zonder sponsoring #2
Lees ik mijn aanwinsten ook echt? 2016
Crisis in Boekenland
I’m obviously up to no good
DIY #18: Mandrake
Terugblik A nightmare on bookstagram
Fictionista #11
Boek-excuses oftewel waarom mijn tbr blijft groeien

Wat is jullie persoonlijke favoriete Zwartraafje-post van het voorbije jaar? Als je net als ik niet kan kiezen mag je er uiteraard meerdere vermelden. Zelf probeer ik vragen rond favorieten immers ook zoveel mogelijk te ontwijken. 🙂

 

9 gedachten over “2019: Favoriete blogposts”

    1. Dat is echt super fijn om te horen. Ik dacht dat ik het uitkiezen van 1 favoriete blogpost al makkelijker zou vinden dan het selecteren van een favoriet boek. Maar uiteindelijk was ik toch blij dat ik een lijstje kon samenstellen in plaats van me te beperken tot slechts 1 exemplaar.

  1. Oei, kiezen, dat is veel te moeilijk! Als algemene categorieën ben ik het meest fan van je boekenlijstjes en je foto-updates, maar ik heb hier – op een paar recensies na – alles gelezen dit jaar, dus dat zegt genoeg 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.