Reclame zonder sponsoring #2: Katie Abey

Soms lijkt het wel alsof social media voor veel mensen een manier zijn om hun ongenoegen te uiten. Als je iets opzoekt kom je vaak vooral mensen hun negatieve ervaringen tegen. Ik weet niet goed hoe het komt maar mensen lijken minder snel geniegd om iets te delen wanneer alles verloopt zoals verwacht of wanneer een product hun verwachtingen overtreft en dat is jammer. Héél jammer zelfs. Daarom leek het me een fijn idee om hier wat gratis reclame te delen. Gewoon een aantal producten waar ik heel héél blij mee ben. Natuurlijk voel ik me vereerd wanneer ik iemands producten mag vertegenwoordigen maar in dit lijstje staan ook een heel deel items die ik zelf heb besteld.

Was het de Bend and Snape die me meteen aan het lachen bracht of de Bellatwix die mijn lachspieren triggerde? Ik weet eigenlijk niet meer welk specifiek product ervoor zorgde dat ik de illustraties van Katie Abey leerde kennen. Het is immers al een tijdje geleden ondertussen. Na mijn verjaardag besloot ik echter eindelijk eens werk te maken van een bestelling en vervolgens koos ik een aantal items uit die me meteen aanspraken.

Katie Abey is een Britse illustratrice die gebruik maakt van een combinatie van felle, vrolijke kleuren, sarcasme én woordgrapjes. Dat ze dat ook doet in Harry Potter-thema maakt het voor mij persoonlijk uiteraard alleen maar nog leuker. Want tja, ik hou van Harry Potter maar ook van woordgrappen, sarcasme én stationary. A match made in heaven dus.

Sommige van haar kaarten kan je per stuk bestellen, andere zijn enkel in een pakket van meerdere verschillende kaarten beschikbaar. Zelf bestelde ik twee van die pakketten en een aantal losse exemplaren aan een mooie actieprijs.

Die ‘Come on Dobby, let’s go party. Ah Ah Ah Yeah duikt regelmatig in mijn gedachten op waarna ik het er enkele dagen lang niet uitkrijg dus dat kaartje moest ik sowieso mee bestellen. Hebben jullie het ook gezongen? Of slagen jullie er in tegenstelling tot ik wél in om die tekst gewoon te lezen.

De illustratie van het linker kaartje kan je bij haar ook als een metalen pin bestellen.

Ik geef meteen toe dat ik niet alle kaarten uit deze serie even grappig vind. Dit was echter een van de kaarten die je enkel in een set kon bestellen en deze ‘Beeeeend and Snape’ vind ik echt geweldig.

Deze Mad Eye Boogie trouwens ook. Toch wist ik me hierna in te houden en ben ik gestopt met het in mijn karretje laden van kaarten.

Deze print zou ik nog leuker hebben gevonden indien het een magneet was maar deze illustratie was enkel beschikbaar op sokken (die ik heel braaf niet kocht), een onderzetter (ook niet gekocht, zie je wel dat ik karakter heb) én een button. Die ik dus wel kocht.

Onze oven is ondertussen echter wel versierd met deze Cornish Pasty Pixie magneet én ….

deze ge-wel-dige BOOKBEAK magneet. Kijk nu toch!

Eigenlijk heb ik maar een minpuntje te melden bij mijn ervaring met deze Etsy-shop en dat is dat deze bladwijzer blijkbaar een productiefoutje heeft …

Ik dacht nu toch wel echt dat ik een Portkey had besteld en ook al raak ik hem aan (ja, ik heb het al meermaals geprobeerd) ik ben dus nog steeds niet in Londen terechtgekomen hé. Of het Harry Potter pretpark in Orlando, Of … Straks toch nog maar eens proberen of dat probleempje ondertussen niet verholpen is.

Maar dit is dus echt een leuk winkeltje. Ik ben benieuwd of er nog veel nieuwe Harry Potter illustraties zouden bijkomen in de toekomst.

7 gedachten over “Reclame zonder sponsoring #2: Katie Abey”

    1. Oh, die uitdrukking kende ik nog niet. Ik heb weer wat bijgeleerd. Is het je gelukt om die portemonnee niet nog triester te maken?

    1. Die moest er echt bij vermits dat één van de liedjes is die ik niet meer ‘normaal’ kan zingen. Zo’n zaken blijven bij mij meestal meteen hangen. Een vriendin deelde onlangs een Grease-meme met daaronder “I’ve got pills, they’re multiplying … body – you better shape up …” en nu heb ik het dus zitten hé. Sinds ik dat zag schiet het telkens meteen in mijn gedachten wanneer ik met pillendoosjes vul.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.