Verdwijnselen en dan …

Tja, de titel toont het al aan natuurlijk maar onlangs ging ik weer eens aan het fantaseren. Nadat ik me op korte tijd enkele keren de bedenking had gemaakt dat het toch wel heel handig zou zijn indien ik kon verdwijnselen én dat we bij de verbouwing het uitbreken van de schouwen misschien niet helemaal goed hadden doordacht bedacht ik me dat ik eens wilde neerpennen wat ik allemaal zou willen doen indien het wél tot de mogelijkheden behoorde. Dus bij deze …

Indien ik kon verdwijnselen en mezelf op die manier in minder dan een seconde van de ene plek naar de andere kon verdwijnselen dan zou ik graag …

met Sas naar Bagel & Beans gaan zodat we eens offline kunnen praten met elkaar

met Michelle een (korte) wandeling in een mooi bos doen of samen kruisjessteken

me door Fieke in Gent laten rondgidsen en zo een aantal lekkere vegan-adresjes leren kennen. Of als ik naast het verdwijnselen ook mijn timing wat kan bijschaven net op tijd bij haar aankomen om een stukje van één van haar eigen baksels te proeven.

met Haaike als gids prachtige gebouwen gaan bewonderen in Zwitserland. Of naar de top van een berg verdwijnselen en dan daar van het uitzicht genieten terwijl ik wacht tot zij naar boven is gefietst of gewandeld. Dat doe ik haar immers niet na.

de Harry Potter tour bezoeken zo vaak ik wil én daar niet voor moeten betalen want als ik kan verdwijnselen dan doe ik dat natuurlijk rechtstreeks in de tour én niet voor de ticketcontrole.

de Amsterdamse adresjes uittesten die Talitha me heeft aangeraden

naar boekenmarkten gaan (die van Deventer bijvoorbeeld)

boek-evenementen bezoeken. Zo had ik bijvoorbeeld graag vorig weekend de kraampjes van ondermeer Letters & Lights en AnotherView bezocht op YAL-fest.

Een cosplay – outfit aantrekken en vervolgens rondslenteren op een fantasy festival. Elfia bijvoorbeeld, want daar ben ik ook dit jaar nog steeds niet naar toe kunnen gaan.

regelmatig bij Waterstones binnenspringen

én het Urban Fantasy en Paranormal Romance aanbod van The Forbidden Planet leegkopen

naar MinaLima gaan om zowel hun prachtige ontwerpen en illustraties als etalages gaan bewonderen

op een strand of een weiland in een bos tot rust komen door Tai Chi oefeningen te doen

bij Marcia op bezoek gaan en daar gezelschapspelen ontdekken

op een klif in Schotland gaan uitwaaien en dag zeggen tegen Jamie

blogvriendinnen bezoeken ipv reacties achter te laten

echte knuffels gaan uitdelen ipv digitale wanneer je leest dat iemand er een kan gebruiken

de bibliotheek bezoeken waar Nancy werkt

met Annemieke en Merijn gaan wandelen in het park waar ze veel van haar Bookstagram-foto’s maakt

– wat vaker naar Buchbar gaan. Gewoon om een lekkere Chai Latte te drinken en even elders enkele hoofdstukken te lezen

eens gaan testen of die mooie leeszetel van Annelies echt zo comfortabel zit als hij eruit ziet of samen met haar door Hasselt slenteren

 een heel deel van de locaties bezoeken waar opnames werden gedaan voor Harry Potter en Fantastic Beasts

historische bibliotheken bezoeken

in prachtige boekenwinkels over de hele wereld gaan rondsnuisteren

een van Annabel’s unboxings live meemaken

Semmie poes gaan aaien én Lisa een knuffel geven

met Jolien in Brugge iets gaan drinken vermits zij steeds leuke adresjes lijkt te ontdekken

samen met Talitha even naar het Harry Potter park in Orlando. Om dan vervolgens een aantal van de lekkere adresjes te bezoeken die ze heeft ontdekt toen ze naar Amerika ging. Ik ben immers nog steeds benieuwd naar die Witte chocolade milkshake met frambozen

met Audrey afspreken bij Books & Brunch en hun Butterbeer proberen

met Kathleen en het Meneertje gaan rondsnuffelen bij Kringloopwinkels vermits zij er vroeger steeds in slaagde om daar leuk leesvoer te vinden.

bij Emmy en andere eigenaars van leuke webshops langshoppen om leuke spulletjes te kopen zonder er verzendkosten op te moeten betalen.

met Kwante naar een Kerstmarkt gaan. Vermits zij ieder jaar al vroeg in Secret Santa – modus belandt gaat ze het waarschijnlijk leuk vinden om al die kraampjes te bewonderen en ons tussendoor op te warmen met een warme chocomelk. Ik heb nog geen grote kerstmarkten bezocht dus voor mij zou het een eerste keer zijn.

Sommige mensen hebben een bucketlist, ik heb blijkbaar een nogal lange Verdwijnsel-lijst. Vermits we nu toch onze fantasie aan het werk hebben gezet ga ik er ineens ook vanuit dat Verdwijnselen heel veel calorieën verbrandt zodat ik op een fijne manier kan afvallen.

Wat zouden jullie willen doen wanneer je in recordtijd overal naar toe zou kunnen gaan? 

10 gedachten over “Verdwijnselen en dan …”

 1. Oh, het zou zoveel reismogelijkheden geven zonder mij schuldig te hoeven voelen over de bijhorende vliegtuigkilometers! Moeilijk kiezen dus 😉
  En als je ooit in Zwitserland geraakt, gaan we naar de top van een berg! Want zelfs als het verdwijnselen niet zou willen lukken, vinden we wel een berg met een lift naar de top 🙂

  1. Ik laat het je zeker weten mocht het er ooit van komen. Van die Wat als … – blogposts zijn steeds zo leuk om uit te werken. Het zou natuurlijk NOG leuker zijn indien ze werkelijkheid worden.

   1. Goed idee! Ik moet nog eens naar Antwerpen komen, want ik kreeg afgelopen weekend van vrienden de tip om eens bij Humm langs te gaan; een restaurant met allerhande hummus-bereidingen. Klinkt in elk geval heerlijk!

    1. Dat klinkt inderdaad heerlijk. Laat me maar iets weten wanneer je nog een keer in Antwerpen geraakt dan wacht ik je daar graag op.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.