Fictionista #11

fictionistaJe wil niet weten hoelang het duurde vooraleer ik doorhad waarvoor de afkorting OOTD stond. Ik wil het waarschijnlijk zelf niet weten én ga me er dus ook het hoofd niet over breken. Laat me het maar voor alle gemak houden op ‘redelijk lang’. Dat ik totaal niet met mode bezig ben heeft er waarschijnlijk wel wat mee te maken.

Een eigen rubriek met OOTD’s is dus logischer wijze niet aan mij besteed. Maar een BOTD-rubriek is dan weer helemaal géén probleem. Ik ga immers liefst op zoek naar een boek dat bij mijn outfit past.

Oops! Blijkbaar ben ik deze rubriek een beetje uit het oog verloren. Blijkbaar is het al meer als anderhalf jaar geleden sinds hier nog eens een Fictionista-post verscheen. Daar gaan we dus snel even verandering in brengen.

Tja, er zitten dus nog een aantal behoorlijk oude foto’s tussen. Dit boek heb ik ondertussen immers al weer doorgegeven aan iemand anders.

Deze staat wel nog steeds in de kast maar de serie is ondertussen afgerond en jammer genoeg ook van cover veranderd. Met de nieuwe covers zie ik me niet snel een Fictionista-foto maken of ik zou ergens in een stapel rozenblaadjes moeten kunnen gaan liggen.

Ik heb het boek nog steeds niet gelezen maar het paste wel perfect bij mijn outfit toen ik het van een vriendin kreeg.

Ook dit boek dat ik voor de verjaardag (of was het nu een kerstcadeau?) van een vriendin kocht pastte perfect bij mijn outfit toen het geleverd werd.

Het verhaal beviel me jammer genoeg minder dan de prachtige cover maar ik ben wel nog steeds fan van de kleurencombinatie.

Er staan nog een aantal foto’s klaar dus ik probeer dit keer wat minder lang te wachten vooraleer ik de volgende Fictionista-post met jullie deel.

 

8 gedachten over “Fictionista #11”

    1. Haha, ik dus ook niet. Wel grappig hoe je zoveel nieuwe onbekende termen en afkortingen leert kennen via Social Media. Bij YOLO dacht ik in het begin bijvoorbeeld steeds dat ze het over een jojo hadden. Maar die BOTD-foto’s vind ik dan weer wel heel tof. Ik zou er alleen eens wat vaker aan moeten denken om er foto’s voor te maken.

        1. Haha, ik heb meestal exact dezelfde reactie wanneer er plots online weer ergens een term of afkorting opduikt die ik niet ken.

    1. Zo jammer eigenlijk hé wanneer zowel de prachtige cover als flaptekst je doen vermoeden dat een boek echt he-le-maal iets voor jou is en het dat vervolgens niet blijkt te zijn. Opvallend ook dat ik het net tweemaal meemaakte met een verhaal dat De kleine zeemeermin was gebaseerd.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.