Ik heb blijkbaar een carrièrekans gemist

Toen ik onlangs door mijn mapje met Instagram-foto’s aan het scrollen was viel me op dat er naast boeken nog een element is dat regelmatig opduikt in mijn Bookstagram-foto’s. Een element dat me deed terugdenken aan een specifieke aflevering van The Nanny waarin bleek dat ze ooit een carrière had gehad als voetmodel. Blijkbaar had ik haar collega kunnen zijn want ik heb precies een carrière als handmodel gemist. 😉

Soms alleen, een andere keer met twee. De ene keer full frontal, een andere keer half verborgen achter een voorwerp. Soms mijn volledige hand, een andere keer slechts enkele vingers. Ik kan er niet omheen mijn handen duiken vrij vaak op in mijn Bookstragram-feed.

9 gedachten over “Ik heb blijkbaar een carrièrekans gemist”

    1. Oh, dankjewel! Ik stond er in het begin slechts éénmaal herkenbaar op maar mijn handen verschijnen blijkbaar veel vaker. Ondertussen heb ik mijn gezicht ook al enkele keren laten zien hoor. Maar meestal zijn het toch de boeken of boekige accessoires die de show mogen stelen hé.

    1. Ja hé. Het viel me plots op hoe vaak er een hand te zien was in mijn Bookstagram-feed. De laatste tijd heb ik dan weer wel veel minder mooie covers gedeeld. Dat viel me ook op toen ik door mijn feed heen scrolde.

  1. Bij mij is het net omgekeerd. Ik probeer mijn handen en vooral mijn nagels steevast te verbergen op foto’s, omdat ik al bijna mijn hele leven een fervente nagelbijter ben. Mijn nagels zijn er eigenlijk alleen echt toonbaar uit als ik vakantie heb en ontspannen ben.

    1. Ik ben ook een nagelbijter. Krijg het echt niet afgeleerd. Dus als je je bij het zien van zo’n foto afvraagt of een bepaalde houding er niet wat gek uit ziet dan is de kans groot dat er achter het boek een nagel zit die een pak korter is als de andere. 🙂

    1. Eigenlijk zijn het vaak van die kleine details die me inspiratie geven voor een blogpost. Grappige titels bijvoorbeeld of terugkerende thema’s in covers.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.