Favoriete blogposts/lijstjes van 2014

favorietelijstjes2014Het is ondertussen een publiek geheim geworden dat ik een lijstjes-madam ben. Het leek me dan ook leuk om in 2015 door middel van lijstjes af en toe terug te blikken naar het afgelopen jaar. Zo konden jullie eerder al zien wat mijn favoriete mooie covers waren van 2014, maar ook welke boeken er sinds dat jaar aan mijn TBR zijn toegevoegd en mijn favorieten romantische boeken van het afgelopen jaar. Dit keer is het echter de beurt aan mijn favoriete blogposts van 2014. En ja hoor, daar zijn er een heel deel bij in lijstjesvorm. 🙂

Het zijn er eigenlijk nog veel geworden én dat is natuurlijk niet zo verbazingwekkend vermits je nu eenmaal blogt over de zaken die je liggen. In plaats van deze blogpost op te splitsen heb ik ze een beetje proberen te sorteren. Klik gerust verder wanneer je er eentje gemist hebt of iets ziet dat je interessant lijkt.

De zaken op deze mooie en lekkere lijstjes zijn niet te weerstaan én uiterst verslavend.

bookishcake

boeken om te verorberen
bookish pillows
bookish art
knappe boekenkasten
Bookish totes
Bookish Mugs
Accio all of you

Zit je in een dip en kan je wel wat humor gebruiken dan toveren deze blogposts waarschijnlijk een glimlach op je gezicht.

harrypotterhumor7

Harry Potter-humor
Wel yes I do
Bib humor 1 & 2
someecards

Ik vond het echter ook heel leuk om eens over sommige zaken na te denken. Wat zijn nu juist mijn favoriete televisie-series? En euhm welke reeksen heb ik nog niet uitgelezen? Dat vooral die laatste wat confronterend was is waarschijnlijk niet verbazingwekkend.

favorietevrouwelijkepersonages

Favoriete tv series
Reeksen die ik nog niet heb uitgelezen
vrouwelijke personages
favoriete fictieve bibliotheken
bijzondere bibliotheken 1 & 2
favoriete fictieve boekenwinkels
bijzondere boekenwinkels

Ook dromen is een uiterst aangename manier om je tijd te spenderen. Stel je eens voor dat je van iemand een blanco waardebon krijgt maar dat je die wel nu meteen moet omruilen … Of dat bepaalde voorwerpen uit je favoriete reeksen werkelijkheid zouden worden.

ifonlythesewerereal

Dream on
If only these were real

En dan zijn er nog de vele TAGS die me het perfecte excuus bezorgen om weer eens in mijn boekenkasten te gaan rondsnuffelen. Of het nu is om een nieuwe Full of Colours samen te stellen of om de vragen uit zo’n Tag of Challenge te kunnen beantwoorden. Elke reden om mijn boeken nog eens uit de kast te kunnen halen lijkt een goede reden te zijn.

fullofcolours

Full of Colours
de Book Blogger Enquete
die me elk jaar opnieuw aan het denken zet
de confronterende Unread Books Tag
A-Z Book Tag
Leesgewoonten Tag
de Goodreads-Tag
die me leerde om Goodreads nog meer te benutten
The Blogger Made Me Read it- Tag
waarin Joany me alweer liet nadenken
The Ultimate Book Tag
The Bookalicious Tag
Hmmm, blijkbaar heb ik meer tags ingevuld dan ik dacht.

En dan zijn er nog  de posts die benadrukken hoe groot de invloed van boeken op mijn leven is. Hoe zou het anders komen dat verschillende foto’s me meteen aan boeken doen denken? Waarom zou ik me anders geroepen voelen om de knappe nationale én internationale covers van de Harry Potter-reeks in de spotlight te zetten? Waarom zou ik helemaal euforisch worden wanneer één specifieke bestelling aankomt?

harrypotteropwereldreis

Herkenning bij Foto’s
HP in verschillende landen
Euforische Potterhead
All things Bookish 1 & 2

Zijn er bepaalde blogposts die jullie hier liever niet of net meer zien verschijnen?

Een gedachte over “Favoriete blogposts/lijstjes van 2014”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.