Reeksen die ik nog niet heb uitgelezen

Ik weet niet hoe mijn mede-blog(st)ers het aanpakken, maar zelf heb ik allerlei lijstjes met onderwerpen die ik in blogposts wil verwerken. Eentje op de computer die steeds maar langer lijkt te worden, maar ook een notitie-schrift waar ik plotse inspiratie kan in neerpennen. Het idee om me eventjes te verdiepen in reeksen die ik ooit begon, maar (nog) niet heb uitgelezen staat daar volgens mij al van in het prille begin tussen. Tot nu toe was het er echter nog nooit van gekomen om me er eens voor neer te zetten. Tot nu …

Series waar ik ontzettend graag wil in verder lezen:

vermoordereputaties darkfever darklover simplyirresistible touchedbyanalien

* de Eve Dallas-reeks van J.D.Robb
* de Fever – reeks van Karen Marie Moning                                                            * Middernacht-reeks van Lara Adrian                                                                         * The Black Dagger Brotherhood – serie van J.R.Ward
* Lucky Harbor – reeks van Jill Shalvis
* Silver Dragons – serie van Katie MacAlister
* Katherine “Kitty” Katt – reeks van Gini Koch
* The Hollows-serie van Kim Harrison
* De Marked-reeks van S.J.Day (Sylvia Day)
* Test-trilogie van Joelle Charbonneau
* de Sullivan-serie van Bella Andre
* Enchanted Inc van Shanna Swendson
* All Souls Trilogie van Deborah Harkness

De bovenstaande lijst bevat mijn favorieten. Er zijn echter nog voldoende series die me wisten te intrigeren en waarvan ik me afvraag hoe ze verder zullen verlopen. Ik zal ze dus met alle plezier lezen maar zit er net iets geduldiger op te wachten dan bij de vorige lijst. 😉

deglazentroon glasshouses mafi1 projectpersefone ditschenkikjou

* Throne of Glass – Sarah J.Maas
* The Morganville Vampires van Rachel Caine
* Harper Connelly-reeks van Charlaine Harris
* De dodenrijk-trilogie – Amanda Stevens
* Project Persefone – Michelle Gagnon
* Darkness Rising – Kelley Armstrong
* Touching Juliette – Tahereh Mafi
* Legend – Marie Lu
* Kronieken van de Onderwereld – Cassandra Clare
* Lorien Legacies – Pittacus Lore
* Divergent – Veronica Roth
* House of Night – PC Cast
* The Vampire Diaries – LJ Smith
* Eve Duncan -serie van Iris Johansen
* Peter Decker / Rina Lazarus – Faye Kellerman
* Alex Delaware – Jonathan Kellerman

Hmm, blijkbaar zijn er vier groepen in plaats van drie. De boeken uit onderstaande lijst wil ik immers voornamelijk lezen omdat ik die reeks nu eenmaal begonnen ben én ik niet graag halverwege stop. Jammer genoeg konden ze me niet helemaal overtuigen.

 firelight2 starters 17294841-De-wraak-van-de-kroonprinses-Morgan-Rhodes 9789022559475

* Firelight – Sophie Jordan
* Vallend Koninkrijk – Morgan Rhodes
* Starters – Lisa Price
* Under the never sky – Veronica Rossi

Spijtig genoeg zijn er ook af en toe series die me niet voldoende aanspreken om ze te willen uitlezen. Al ben ik natuurlijk wel wat kieskeurig geworden vermits er nog zoveel boeken zijn die ik wel heel graag wil lezen …

echo grant 1001004011580176 1001004008503986 125 x 200 WT
* Soul Seekers – Alyson Noël
* Quantum Zwaartekracht – Justina Robson
* Gone – Michael Grant
* Spiritwalker – Kate Elliott
* Caster Chronicles – Kami Garcia & Margaret Stohl
* Matched – Ally Condie
* Delirium – Lauren Oliver

Hebben jullie een serie die je niet hebt uitgelezen?

11 gedachten over “Reeksen die ik nog niet heb uitgelezen”

 1. Throne of Glass ben ik nu ook mee bezig, House of Night wordt steeds maar slechter, Divergent vond ik jammer genoeg ook steeds minder worden en Kronieken van de Onderwereld is fantastisch! En Gone is echt een geweldige serie, die moet je zeker een kans geven!

  1. Bij de Gone-reeks heb ik de boeken tot en met het vierde deel gelezen als ik me niet vergis. Maar ik was er zelf niet zo gek van. Gelukkig zijn er heel veel andere series waar ik wel fan van ben.

 2. Test-trilogie van Joelle Charbonneau: Ik heb deze week het ontbrekende exemplaar ontvangen: het Examen. Ik heb er naar uitgekeken!

  1. Het Examen ligt hier ook op me te wachten. Ik hoop dat het een mooie afsluiter zal zijn, want de eerste twee boeken vond ik erg leuk.

 3. Ik ben iemand die graag reeksen uitleest ongeacht of ze heel spannend of middelmatig zijn. Het komt echter zelden voor dat ik boeken helemaal niet goed vind. Ik zal dus altijd reeksen uitlezen in de hoop dat het volgende deel beter is dan het voorgaande 🙂

  Hm, mis ik hier Lara Adrian niet? Of is die nu afgerond?

  1. Oh, dit valt zelfs met mijn slechte geheugen niet goed te praten. Misschien heeft J.R.Ward me wat afgeleid van haar collega Lara Adrian toen ik deze blogpost invoerde. Ik ga de Middernacht-reeks meteen toevoegen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.