Full of Colours #4

fullofcoloursDe kleur groen staat dit keer centraal in deze editie van ‘Full of Colours’. Nadat reeds eerder andere kleuren aan bod kwamen, ging ik dit keer op zoek naar boeken met een groene rug. Dit betekent dat er nog een heel deel boeken onaangeroerd in de kast bleven staan terwijl ze toch een overwegend groene omslag hebben, terwijl andere boeken die een opvallende groene cover hebben er in vooraanzicht helemaal anders uitzien. Kijk maar even mee, welke boeken ik dit keer uit de kast nam …


2014-11-28 19.01.38De vrouw van de tijdreiziger – Audrey Niffenegger, De glazen troon – Sarah J.Maas, Een affaire in Cornwall – Maeve Binchy, Alice in Zombieland – Gena Showalter (ok, ik beken dat dit een verdoken groentje is), Notorious Nineteen – Janet Evanovich, Het Messias Mysterie – Andreas Eschbach, En toen kwam Frankie – Maeve Binchy, High Society – Ben Elton, Zoet verlangen – Sarah-Kate Lynch, Verleiding – verschillende auteurs, Voor jou – Jojo Moyes, Thyme Out – Katie Fforde

Hier merk je al meteen waar ik het eerder over had. Ondanks de groene ruggen, valt er bij sommige van deze boeken op de voorkaft niet veel groen te bespeuren.

2014-11-28 19.04.36Schoppen negen – Janet Evanovich, Harry Potter and the Half-Blood Prince – J.K.Rowling, De ijzerproef – Holly Black & Cassandra Clare, Gabrielle – Lara Adrian, Maanhoedster – Thirza Meta, De grote jacht – Robert Jordan, Isangraille – Thirza Meta, Hart van de winter – Robert Jordan, Harry Potter and the Chamber of Secrets – J.K.Rowling, Motor Mouth – Janet Evanovich, Edge of Dawn – Lara Adrian

2014-11-28 19.08.57En dan zijn we alweer bij de laatste foto toegekomen. Vermits ik er van uit ging dat ik niet veel groene fictie-boeken ging vinden (verkeerd gedacht!) had ik er dit keer ook de kookboeken bij betrokken. Koken voor starters – Femma, Koken met de wok, Lekker hartig, Donderdag Veggiedag, Pasta’s en miegerechten, De verloren prins – Julie Kagawa, 500 Koekjes, Eleven on top – Janet Evanovich, White Witch Black Curse – Kim Harrison, Practically Perfect – Katie Fforde, The Dead Girls’ Dance – Rachel Caine, The Survivors club – Lisa Gardner, Life Skills – Katie Fforde, Alien in the Family – Gini Koch

2014-11-28 14.21.43Ik denk dat ik in deze editie echt vrijwel alle tinten groen heb zien langskomen. Van uiterst licht pastelgroen, tot extreem donker kakigroen. Appelblauwzeegroen, fel groen, warm groen, … Ik ben vooral weer enkele boeken tegengekomen die ik nog STEEDS niet heb kunnen lezen. 😉

Eerdere edities:
Rood, roos én blauw

2 gedachten over “Full of Colours #4”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.