All things bookish – part II

Dat boeken een belangrijke rol spelen in mijn leven is natuurlijk geen geheim. Het lijkt me dan ook logisch dat veel van de zaken die ik doe boek-gerelateerd zijn. Ondermeer deze blog, maar dat is lang niet het enige …

 

DSCN3972Ze bepalen zelfs twee dagen op het jaar volledig mijn outfit. Vroeger haalde ik mijn Arwen-trouwjurk uit de kast wanneer het F.A.C.T.S. was, maar nu haal ik zowel voor deze beurs als voor de Antwerp Convention mijn Steampunk Librarian-outfit uit de kast. Van het hoedje tot de handtas, van de ketting tot de bookpurse, … de hele outfit is gebaseerd op boeken. Ik kijk er al ontzettend naar uit om hem nog eens te kunnen dragen.

 

DSCN4275 Ik verwerk mijn favoriete boeken ook graag in kaartjes en juwelen. Al blijft het voorlopig vooral bij probeersels en ideetjes. Van die laatste heb ik er erg veel maar het uitvoeren laat nog wat op zich wachten.

DSCN3697Jullie zijn ze waarschijnlijk reeds eerder op de site tegengekomen, maar af en toe waag ik me ook aan het maken van bladwijzers. Die met de uiltjes waren de eerste reeks, maar ondertussen zijn er reeds enkele bijgekomen. Als er nieuwe gemaakt worden zal ik ze hier zeker eens laten zien.

 

 

Het zal jullie waarschijnlijk niet verbazen wanneer ik zeg dat de grootste van mijn Pinterest-prikborden barstensvol met boek-gerelateerde pins hangen. Ik ontdek dan ook steeds meer knappe kunstwerken met boeken als thema, of kunstige boeken, knappe quotes, … Erg verslavend, vandaar dat ik er niet te vaak probeer langs te gaan. Less Pinterest = more reading. 🙂

 

DSCN4220Zelfs mijn smartphone voelde pas aan als de mijne, nadat ik hem van deze wallpaper had voorzien. Ondertussen staat ook mijn volledige alfabetische boekenlijst er op als pdf. Op deze manier heb ik hem altijd bij me wanneer ik ergens onverwachts een leuke kringloopwinkel ontdek of op een rommelmarkt rondslenter en weer niet zeker weet welk boek ik nodig had om een reeks te vervolledigen.

 

Ik kan hier ongetwijfeld nog een tijdje mee doorgaan, maar ik vermoed dat het nu wel duidelijk is dat ik echt wel een zwak voor boeken heb. 😉

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.