Euforische Potterhead :)

DSCN4363Ik ben niet iemand die voorbij de vitrine van een schoenwinkel slentert en plots helemaal lyrisch wordt over een bepaald model. Nee, er schuilt duidelijk geen Imelda Marcos in mij. Als ik een jeansbroek nodig heb, ga ik op zoek naar een jeansbroek en niet naar een bijhorend T-shirt, vestje én accessoires om de outfit te vervolledigen. Zelfs handtassen lokken geen dergelijke reactie uit. Als ik er echt één nodig heb, ben ik vooral blij wanneer ik een betaalbaar exemplaar vind waar zonder probleem een leesboek in past. Toen kwam ik echter op Pinterest deze afbeelding tegen en ja hoor …. ”Oooooh, die wil ik hebben’.

 

Dat is natuurlijk ook wel het risico dat bij Pinterest hoort. Je komt er regelmatig leuke spulletjes tegen. Ik ging dan ook verder op zoek om een prijs en verkoper te vinden. Dat leverde me twee resultaten op. Ten eerste deze armband die ik toch ook wel erg leuk vond en ten tweede een site waar je de ketting kon bestellen aan een, volgens mij alleszins, veel te hoge prijs. De pin bleef wel in één van mijn mapjes staan, maar de ketting en armband werden een beetje uit mijn gedachten verbannen.

 

Tot ik eventjes terug in een blogpost bij Storyhunters een afbeelding tegenkwam van een Hogwarts-pin en oorbellen van de snitch. ‘Toch maar even naar die webshop gaan’, dacht ik je weet immers nooit of ze … En ja hoor, op de site van CustomJewels hebben ze zelfs een aparte rubriek waar al hun Harry Potter accessoires samen werden verzameld. Ik zag er een halsketting die heel erg lijkt op degene die ik eerder had ontdekt en de armband is zelfs identiek. Alleen viel de prijs bij hen veel beter mee én er werden geen verzendkosten aangerekend. Heel eventjes heb ik nog getwijfeld, maar vermits ik niet vaak juwelen koop, heb ik me vrij snel bedacht en toch de bestelling geplaatst.

 

DSCN4364Enkele dagen later kwam hier dan ook een pakketje van Custom Jewels aan. De juwelen zaten mooi ingepakt en er zat ook nog eens een mini-hangertje bij als dankjewel. Die wordt binnenkort ongetwijfeld in één van mijn nieuwe kaartjes verwerkt. Ik moet eerlijk toegeven dat ik eventjes schrok toen ik de ketting effectief in handen had, vermits hij groter leek als verwacht. De keltische juwelen die ik doorgaans draag zijn een pak kleiner van formaat. Maar eigenlijk hoort het wel bij deze ketting, hij lijkt wel echt. Ik kan me zo voorstellen dat de vleugels zouden beginnen trillen, jammer genoeg blijft het bij fantaseren. 🙂

 

DSCN4362Een tijd geleden hielden zowel de batterij als het bandje van mijn horloge het voor bekeken en dus zat ik al enkele maanden zonder uurwerk. Maar met deze ketting is ook dat probleem meteen verholpen.

 

4 gedachten over “Euforische Potterhead :)”

  1. Ik ben super blij dat ik ze uiteindelijk toch nog gevonden heb én dat ze ook nog eens betaalbaar waren. Zal er volgende keer aan proberen denken om ze zeker aan te doen. 😉

  2. Echt heel mooi
    En dan te zeggen dat ik eerst niet doorhad dat het de ‘snitch’ is.
    In my defense: Bij het lezen van de boeken zag die er in mijn verbeelding helemaal anders uit.
    Maar deze is dus heel mooi, echt iets voor jou

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.