2020 in lijstjes: 20 favoriete eigen blogposts

Sommige tradities hou ik graag in ere. Het nieuwe jaar starten met een terugblik op de voorbije maanden is daar één van. Het is de ideale periode om mijn liefde voor lijstjes niet in te tomen en even terug te kijken naar een afgesloten hoofdstuk voor ik aan een nieuw verhaal begin.

Ik hoor het jullie gewoon al denken … “Maar allez Liesbet, het is ondertussen wel al februari hé.”. Ja, ik weet het. Maar ik ben duidelijk nog niet klaar met terugblikken. Vandaag deel ik dan ook mijn eigen favoriete blogposts van vorig jaar. Tijdens het samenstellen besefte ik dat het ondertussen ook alweer een hele tijd geleden is sinds ik hier nog eens wat favoriete blogposts van andere deelde dus dat moet ik binnenkort eens verhelpen.

Mijn boekenkast in cijfers : 2019
Zegswijzen voor Potterheads
Potteritis
Mijn huidige wishlist (en dan vooral het feit dat ik er ondertussen enkele van kon afvinken)
De Rorschach-test maar dan voor Potteritis – patiënten

20 in 2020
Normaal was ik deze ochtend naar Londen vertrokken
Een kijkje in mijn leven maar dan wel in zwart/wit
Aye, Corona
Een vuurwerk van lichtpuntjes

Zegswijzen voor Booknerds #3
Boek -en Blogvriendinnen
Music Please! Maar dan wel mét boeken
Bedenkingen van een bibliothecaris
Back to Hogwarts

Boeken voor specifieke personages
De autocorrect en automatische aanvullingsfunctie lijken me vrij goed te kennen
Terug van weggeweest en ik laat graag even zien …
Rikki en Ize
Boektitels die nu dankzij Corona toch net iets anders klinken

Weten jullie nog welke blogpost(s) jullie hier het voorbije jaar graag gelezen hebben? Welke post is jullie het meeste bijgebleven? 

6 gedachten over “2020 in lijstjes: 20 favoriete eigen blogposts”

    1. Ik durf eigenlijk niet goed te hopen op dit jaar. Maar volgend jaar sowieso wel én vermits het nu extra lang geduurd heeft mogen we ter plekken extra boeken kopen. Toch? 😉 Het lijkt me heel bijzonder om zoiets met Noa te kunnen doen. Dat gaat ongewtijfeld een heel andere citytrip-ervaring zijn dan jullie vorige bezoekje.

  1. Ik vind je lijstjes van speciale boekentitels en aangepaste zegwijzes altijd leuk om te lezen, ook al reageer ik niet altijd, oeps….

    Ik loop trouwens nu ook serieus achter met het lezen van blogs, oa door een feedreader die het opeens begaf en ik een nieuwe moest installeren en bevolken… De niejwe geeft wel steeds eerst de nieuwste posts ipv de oudste en ik heb nog niet gevonden hoe ik dat kan omdraaien.

    1. Dat is super fijn om te lezen Charlotte. Het zijn ook net die blogposts en lijstjes waar ik meestal het meeste plezier aan beleef. In blogfeed-achterstand opbouwen ben ik zelf ook een pro. Momenteel lukt het me echter al enkele dagen om het meteen te lezen. Ik ben benieuwd hoelang ik dat ga volhouden.

    1. Haha, en dat allemaal dankzij Bling Bling. Ik blijf het grappig vinden hoe één boek zo’n blogpost kan doen laten ontstaan. Dat lijstje was trouwens super leuk om samen te stellen. Wie weet kan ik dit jaar voor een opvolger zorgen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.