Mijn huidige wishlist

In het verleden deelde ik hier al enkele wenslijstjes. Eentje met allerlei boeken, eentje met boekige spulletjes, eentje met verschillende items waarbij telkens een raaf het centrale thema was en uiteraard ook één met een heel deel Harry Potter items. Blijkbaar is het al van 2016 geleden sinds ik hier zo’n lijst samenstelde dus vond ik dat ik dat nog wel eens mocht doen. 

Het was eigenlijk wel fijn om die oudere lijstjes te doorbladeren en te zien dat ik enkele items kon afvinken.

Soms omdat ik de items na lang zoeken toch nog ergens tegenkwam, anderen omdat ze eigenlijk niet zo moeilijk te vinden waren waardoor ik ze voor mezelf kon kopen of cadeau kreeg en enkele doordat ik zelf aan het knutselen ging. Zo heb ik ondertussen ondermeer de geïllustreerde Harry Potter boeken, een marauders map paraplu, een doosje met H.P. Trivia vragen, een zelfgemaakte Accio Keys sleutelhanger, een Marauders Map sjaal (dankzij het bezoekje aan de H.P. Studio Tour in 2018) en die ene Funko van Newt Scamander waarbij bleek dat de aanhouder soms echt wel wint. Maar ook washitape met zwarte raafjes, een notitieboek met op de cover een oude biblioteekkaart, een zelfgemaakte boekenhaarspeld, een booknerd-halsketting (ook DIY), een Timeturner.

Sinds ik een Bullet Journal heb noteer ik daar telkens aan het begin van een nieuw jaar enkele zaken in die ik graag zou vinden/kopen/krijgen. Sommige zaken staan daar maar even in, zoals het paarse zeemeerminnenstaart – deken dat ik vorig jaar van mijn nichten cadeau kreeg. Andere zaken staan er al veel langer op en vandaag wil ik een aantal van die items wil ik vandaag aan jullie tonen.

(Foto: jujube.eu)

Deze schoudertas van Jujube zag ik ongeveer anderhalf jaar geleden voor het eerst toen ik op zoek was naar betaalbare stof met een Marauders Map print. Het was meteen liefde op het eerste gezicht vermits die tas groot genoeg is waardoor je er een aantal boeken in kan vervoeren maar de print vrij rustig is en desalniettemin herkenbaar voor mede-fans. Bovendien hou ik van de kleurencombinatie van deze schoudertas. Waar ik minder van hou is de vraagprijs want die is jammer genoeg behoorlijk hoog én het feit dat hij momenteel niet meer beschikbaar is.

(Foto: Platform 9 3/4 webshop)

Mijn eigen Hogwarts koffer! Jaja, twee Harry Potter – items na elkaar (zet jullie maar al schrap want er volgen er nog een aantal in deze lijst. Eigenlijk is het op één item na gewoon opnieuw een Harry Potter wishlist. Jullie weten ondertussen wel dat dat gewoon sterker is dan mezelf.) Normaal had ik deze gekocht wanneer ik in mei van dit jaar naar Londen ging met mijn nicht. Maar vermits die plannen geannuleerd moesten worden zal het nog even moeten wachten. Tot de trip wel veilig kan doorgaan (wanneer er een vaccin is dus) of tot de webshop van Platform 9 3/4 terug open is en ik mijn persoonlijke koffer online kan bestellen.

(Foto: Cardology)

Deze prachtige Hogwarts pop-up kaart van Cardology. Want die ziet er prachtig uit en ze zorgt er voor dat ik Hogwarts altijd mee kan nemen in mijn handtas. Of tussen het boek dat ik op dat moment aan het lezen ben.

(Foto jurk: modcloth.com)

Ik hoop dat mijn moeke ooit een Marauders Map jurk voor me wil maken. Vandaar dat ik dus al een keer opzoek ben geweest naar stof met de juiste print én in het juiste materiaal. Het lijkt me zo fijn om die print op een jurk te zien die op maat is gemaakt. Vooral omdat je dan zelf kan kiezen voor een hoog aansluitende hals en een lengte tot onder de knie. Ongeveer zoals op de rechterfoto dus. Valt het op dat ik het al helemaal voor me kan zien?

Met Newt is het me na lang zoeken gelukt, dus ik hoop nog steeds dat het me ook een keer gaat lukken om deze Occamy Funko ergens tegen te komen aan een betaalbare prijs. Het was echter een Limited of Exclusive Edition (net als Newt) dus dat maakt het moeilijker.

(Foto: 2dehandsnederland.nl)

Deze boekensteunen van Forever Friends staan al het langste op mijn wenslijst. De beertjes zelf vind ik al schattig sinds ik 9 jaar was en deze boekensteunen, vooral die met de boekenkast spraken me meteen aan toen ik ze online tegenkwam. Mijn man heeft ze één keer voor me willen bestellen maar toen zag de verkoper het niet zitten om ze naar België te versturen dus tja, dat is niet zo handig hé.

(Foto: Riddle’s Teashoppe)

Eerst was er de witte Superior Wizards drink tea – beker van Riddle’s Teashoppe maar ondertussen kwamen er twee nieuwe uit en de meest recente Witches brew tea – versie vind ik echt super.

Sommige items kon ik ondertussen ook al afvinken:

Zo was ik meteen verliefd of de Vintage Hufflepuff mantel die ik op Instagram zag langskomen bij mede-potterheads. Die zijn immers donkerblauw in plaats van zwart en ze hebben dunne fluwelen stroken onderaan de wijd uitlopende mouwen. Ik vond ze er prachtig uitzien en ondertussen heb ik mijn eigen Hufflepuff-mantel en ik ben er super blij mee.

Enkele maanden terug werd aangekondigd dat er een Exlusive Funko van Tonks zou verschijnen. Ik vreesde dat ik die (net als de Occamy) zou missen vermits het Hottopic Exclusive was. Maar toen zag ik hem dus plots opduiken in de nieuwsbrief van Large en dankzij wat hulp van mijn lieve buurvrouw staat Tonks ondertussen niet meer op mijn wenslijst maar wel in mijn boekenkast.

Normaal had ik ook deze hardcover van Harry Potter and the Philosopher’s Stone al kunnen afvinken maar die AwesomeBooks bestelling is jammer genoeg nog steeds vermist.

Is er iets waar jullie al heel lang naar op zoek zijn? Of iets dat je recent hebt ontdekt maar wel heel graag wil hebben? 

6 gedachten over “Mijn huidige wishlist”

  1. Oooh zo’n mooie dingen!! Die koffer is écht mooi <3

    Zelf zou ik heel graag de wandelstof/toverstaf van Lucius Malfoy hebben. Ik probeer enkel dingen te kopen van mijn drie favoriete personages. Draco en Snape's heb ik al maar die van Lucius nog niet.

    1. Knap hé. Ze hebben hem ook in een kleiner formaat met een riem zodat je het als handtas kan dragen maar ik heb echt de grote op het oog. Het lijkt me zo fijn om daar mijn notitieboeken, sjaal, das, mantel en dergelijke in te bewaren. Die van Lucius heb ik op Instagram al bij enkele zien verschijnen die is precies heel mooi en gedetailleerd afgewerkt.

  2. Ik heb niet echt een wishlist maar onlangs heb ik uitgedokterd hoe je zelf pin hoops kan maken, dus ik wil mijn collectie enamel pins wel heel graag uitbreiden! Vooral de mockingjay-pin dan van The hunger games!

    1. Ik heb lange tijd overwogen om zelf ook zo’n pin hoop te maken vermits ik hier enkele van die borduur-ringen in huis heb en er dus wel eentje daarvoor zou kunnen gebruiken maar het sprak me precies niet voldoende aan. Wel heb ik vorige week een juwelendoos besteld om al mijn pins in te bewaren én die heeft een glazen deksel waardoor ze dus meteen ook worden uitgestald. Ik vind het zo zonde dat die momenteel in een gewone doos én dus uit het zicht liggen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.