Een kijkje in mijn leven … maar dan wel in zwart/wit

Ik ben zo iemand die werkt met een persoonlijk én een blog-account op Facebook. Het leek me handig en vrij sympathiek om vrienden en familie de keuze te geven of ze me al dan niet ook als Zwartraafje wilden volgen. Het is immers niet omdat je mij persoonlijk kent dat je ook meteen even gek bent van boeken of Harry Potter. Het zal je misschien verbazen maar dat is dus geen vereiste om bevriend met me te kunnen zijn. 🙂 Een tijdje terug werd ik op dat persoonlijk profiel getagd door een jeugdvriendin met wie ik nog steeds heel goed overeenkom en gevraagd om tien dagen lagen een zwart/wit foto te delen uit mijn dagdagelijkse leven zonder daar verdere uitleg bij te geven. Eigenlijk vond ik het wel heel fijn om te doen dus besloot ik om die foto’s hier ook te delen. Maar dan wel met iets van uitleg erbij.

Ok, ik maak niet elke dag een nieuwe kaart maar ik ben wel vrijwel dagelijks iets creatiefs aan het doen. De ene keer is het een kaart, de andere keer haakwerk, … Dus een creatieve foto mocht zeker niet ontbreken bij deze tien foto’s.

Een verwijzing naar mijn favoriete drankje moest er natuurlijk ook bij. Ik zou mezelf niet zijn mocht ik er niet meteen ook een verwijzing naar mijn favoriete fandom in verwerken.

Bookbeak houdt steeds de oven in het oog wanneer ik iets nieuws aan het bakken ben. Al durft hij wel af en toe wat afgeleid te worden door zijn huidge boek.

Ik spendeer behoorlijk wat tijd aan mijn blog dus dat werd in deze foto weergegeven.

Tja, dat is jammer genoeg ook nog steeds deel van het dagelijks leven hier.

Ook mijn Tai Chi oefeningen worden hier regelmatig gedaan. Mijn flexibiliteit is nog steeds nihil dus ik vrees dat ik er niet spontaan door ga veranderen in een Cirque du Soleil artiest maar alle kleine beetjes helpen.

Deze tekeningen laten me regelmatig glimlachen. De onderste kreeg ik van de dochter van een vriendin. De bovenste is van haar broer en ik denk dat die me met deze ‘kup keek’-tekening op subtiele wijze wide laten weten dat hij er enorm naar uitkijkt om nog eens samen cupcakes te versieren.

Tja, hier hebben jullie waarschijnlijk geen verklaring bij nodig.

Twintig jaar en dus ook heel veel dagen samen. Manlief blijft liever anoniem. Jullie zullen zijn naam hier dus niet zien verschijnen en foto’s van hem gaan hier ook niet opduiken. Dankzij dit portret maakt hij hier echter wel een gastoptreden.

Hij gaf me deze prachtige sneeuwbol cadeau op onze 20ste verjaardag samen en die mocht het rijtje van 10 foto’s afsluiten. Dankzij die Potteritis valt er hier immers niet aan Harry Potter te ontsnappen.

13 gedachten over “Een kijkje in mijn leven … maar dan wel in zwart/wit”

    1. Aan dat kopje kon ik niet weerstaan toen ik het bij Primark tegenkwam. Ik heb er echter nog nooit uit gedronken tot nu toe is het puur decoratief. De Bookbeak magneet vond ik meteen super zodra ik hem zag. Ik heb er ook nog eentje met een Cornish Pastry Pixie, beide van Katie Abbey, maar de eerste is met grote voorsprong favoriet.

  1. Book Beak, haha, die vind ik leuk! En wat een leuk idee is dit zeg! Hebben jullie uiteindelijk nog wel uitleg bij de foto’s gegeven achteraf?

    1. Op Facebook eigenlijk niet. Daar was het echt de bedoeling dat je het zonder deed. Dus als er niemand een vraag stelde in de reacties ging ik er zelf niet verder op in. Al een geluk dat ik een blog heb waar ik dat dan nadien gewoon lekker wél kan doen.

    1. De theemok komt van Primark (ik denk niet dat ik het zelf zo mooi zou kunnen maken) en op Bookbeak was ik meteen verliefd. Die magneet komt van Katie Abbey. Ik bestelde er bij haar ook eentje met een Cornish Pastry Pixie maar Bookbeak is toch duidelijk de grote favoriet.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.