Propere boeken

Er verschenen al heel wat blogposts in deze coverpost-rubriek en die eerdere edities kan je allemaal terugvinden onderaan dit artikel. De titels van deze artikels geven altijd al weer wat je kan verwachten en ook in dit geval is dat niet anders. Eigenlijk vind ik het gewoon iedere keer leuk om een titel te bedenken bij terugkerende elementen op boekcovers. Met de nodige misleidende en vaak zotte titels als gevolg.  Een overzicht van de eerder verschenen coverposts kan je onderaan terugvinden.

Eerder verschenen:

Een boeketje boeken
Juwelen van boeken
Van lezen kom je bij
Boeken die je doen ontpoppen
Lezen in een oogopslag
An apple a day
Liplezen
Owl be reading
Lezen geeft je vleugels
Lezen … de sleutel tot ontsnapping
Follow the white rabbit
Boekenliefde = massa’s hartjes
De anonieme lezer(s)
Wie het schoentje past … leest het!
Lezen geeft je wortels
Kerst doet lezen
Soft pages, warm pages, little book of fur …
Lezen bij kaarslicht
Lezen met bescherming

5 gedachten over “Propere boeken”

    1. Bij deze viel het dan eigenlijk nog mee. Bij sommige andere elementen zoals bijvoorbeeld bloemen ben ik gewoon gestopt omdat het er teveel waren. De ‘mannen die willen tonen waarom ze naar de fitness zijn gegaan’-editie wil ik zelfs niet aan beginnen want er zijn echt super veel boeken met blote mannentorso’s.

  1. ahh leuke covers zeg haha! Ik heb de Cover Crush wel weer toegevoegd aan het menu op de nieuwe blog en de oude mappen bewaard die ik op Melissa’s book world had willen posten, dus binnenkort ga ik ook weer aan de slag met m’n cover artikelen. Die zijn altijd zo leuk om te doen en ik vind het ook altijd erg leuk om te zien hoeveel andere covers jij dan bv. hebt weten te vinden!

    1. Ik heb er hier ook nog een aantal klaarstaan om af te werken. Het is inderdaad grappig om te zien hoe ieder bij andere covers uitkomt maar ook om te vast te stellen dat bepaalde elementen heel vaak voorkomen en andere net niet.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.