An apple a day …

anappleadayIk was al een tijdje van plan om een serie blogposts te schrijven over bepaalde cover-ontwerpen. Toen ik enkele weken terug het boek ‘Voor altijd gezien’ van Marie Force in de kast plaatste viel het me nogmaals op dat er echt wel veel boekencovers zijn waarop bloemen de hoofdrol spelen. Diezelfde bloemen werden in de eerste aflevering van deze rubriek in de spotlight gezet.

Ik ben echter al eventjes bezig met het opzoeken en bewaren van covers rond bepaalde thema’s. Dit liep al snel ‘een beetje‘ uit de hand waardoor ik nu een vrij uitvoerig archief heb aangelegd. Regelmatig zal je hier dan ook een nieuwe cover-gerelateerde blogpost zien verschijnen. Eerder kon je al  Juwelen van boeken, boeken die je doen ontpoppen en van lezen kom je bij bewonderen. In de voorlaatste editie speelden ogen dan weer een onmisbare rol.

Sinds die vorige cover-blogpost heb ik besloten om de afleveringen in deze rubriek iets minder snel op elkaar te laten opvolgen. Voor deze nieuwe verzameling besloot ik me te focussen op covers waarin appels de hoofdrol spelen. Tja, dat is natuurlijk geen verrassing meer na dat overduidelijke titel. 🙂

appelcovers1

appelcovers2

appelcovers3

appelcovers5

appelcovers6

appelcovers7

9 gedachten over “An apple a day …”

  1. Je eerdere cover-blogpost zijn me helemaal ontgaan! Echt blij dat ik deze nu tegen kom, want ik vind dit zo’n origineel idee van je! En ik vind het natuurlijk echt tof om al die verschillende covers te bekijken. Toch gek dat een boek alleen al door de cover je heel erg aan kan spreken.. Bij enkele covers heb ik echt zoiets van: hmm, dit ziet er erg interessant uit!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.