Een boeketje boeken

eenboeketjeboekenEen tijdje terug vroeg iemand me hoe ik er steeds opkwam. Die ‘er’ zijn dan de blogposts die jullie hier zien verschijnen. Meerbepaald de speciale en soms ook een beetje gekke blogposts als 1+1=een boek. Blijkbaar is de oplossing van deze som ook het antwoord op die vraag. Het zijn immers vrijwel steeds boeken die me inspireren tot het schrijven van een blogpost. Ook in dit geval is dat niet anders.

boeketjeboekenIk was al een tijdje van plan om een serie blogposts te schrijven over bepaalde cover-ontwerpen. Toen ik onlangs het boek ‘Voor altijd gezien’ van Marie Force in de kast plaatste viel het me nogmaals op dat er echt wel veel boekencovers zijn waarop bloemen de hoofdrol spelen. Alleen in mijn eigen collectie had ik binnen de kortste keren een vrij omvangrijke collectie bij elkaar gesprokkeld en uiteraard zijn er nog veel meer. Héél erg veel …

boeketjebloemen1

boeketjeboeken2

boeketjeboeken4

boeketjeboeken5

boeketjeboeken6

boeketjeboeken8

Die héél erg veel telt trouwens ook voor het aantal cover-gerelateerde blogposts die ik op de planning hebt staan. Sommige lijstjes staan al klaar, anderen ben ik nog volop aan het samenstellen. In totaal heb ik het over bijna dertig thema’s en dat is nog maar de voorlopige stand. Als alles goed gaat verschijnt er volgende week alvast een tweede editie.

 

21 gedachten over “Een boeketje boeken”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.