Lezen geeft je wortels …

Het begon allemaal met het boek ‘Voor altijd gezien’ van Marie Force. Toen ik dat boek in de kast plaatste viel het me nogmaals op dat er heel veel boekcovers zijn waarop bloemen de hoofdrol spelen. Op 24 juli 2016 verscheen mijn eerste coverpost waarin net deze covers in de spotlight werden gezet. Ondertussen zijn we alweer een jaar verder maar vermits ik al snel op dreef kwam verzamelde ik ook heel wat covers die zich op andere elementen focussen. Af en toe deel ik die hier met jullie.

Vandaag doe ik dat zelfs voor de 15de keer. Eerder verschenen blogposts kan je onderaan terugvinden en ja … er staan er nog steeds een groot aantal op de wachtlijst.

Eerder verschenen:

Een boeketje boeken
Juwelen van boeken
Van lezen kom je bij
Boeken die je doen ontpoppen
Lezen in een oogopslag
An apple a day
Liplezen
Owl be reading
Lezen geeft je vleugels
Lezen … de sleutel tot ontsnapping
Follow the white rabbit
Boekenliefde = massa’s hartjes
De anonieme lezer(s)

Wie het schoentje past … leest het!

8 gedachten over “Lezen geeft je wortels …”

  1. Wauw, je hebt veel boeken gevonden met boom-covers. Dat vind ik heel knap. Ik zal ook wat meer letten op gemeenschappelijke covers. Lijkt me een interessant onderwerp voor een blogpost. Dank je voor de mooie tip.

    1. Dankjewel Danielle! Ik ben al een tijdje bezig met deze terugkerende rubriek en sta er telkens van versteld hoeveel covers je met een bepaald onderwerp kan terugvinden wanneer je er bewust naar op zoek gaat.

    1. Ik heb deze week nog eens door het coverarchief gekeken dat ik bij elkaar gesprokkeld heb en ik kan er precies nog ‘eventjes’ mee doorgaan. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.