Unboxing: Oktoberdots

Ik was dus eigenlijk van plan om vandaag een heel andere blogpost te delen maar toen bleek dat concept onvindbaar te zijn. Met een beetje geluk vind ik het nog wel ergens terug. Wie weet heb ik het gewoon op de traditionele manier in mijn notitieboek neergeschreven in plaats van het in te voeren als concept. In ieder geval toon ik jullie vandaag graag de inhoud van het pakket dat ik kreeg toegestuurd nu ik rep mag zijn voor Oktoberdots.

Ja hoor, mijn lichaam hangt het dan misschien vierkant uit in de herfst én winter maar ik krijg daar blijkbaar heel wat leuke compensatie voor in de plek. Zo mag ik de komende twee maanden de mooie kaarten en bladwijzers van Babet met jullie delen, krijg ik de kans om drie maanden lang Letters & Lights rep te zijn en kreeg ik een mail waarin me de vraag werd gesteld of ik interesse had voor tickets voor een speciale screening van Fantastic Beasts : The Crimes of Grindelwald. Voor de duidelijkheid, het antwoord op die laatste vraag was dus JA.

In ieder geval gaan jullie de komende maanden heel wat leuke stationary en fandom-goodies zien verschijnen op mijn Bookstagram-account.  Vandaag toon ik hier alvast een sneakpeek van de items die de hoofdrol gaan mogen spelen in die foto’s.

Eigenlijk vond ik het dankzij dit label al een geweldig pakket nog voor ik het opende.

Het inpakpapier is echt super schattig en ik denk dat ik de stickers ga gebruiken om mijn enveloppen dicht te kleven. Al kan je ze natuurlijk ook gebruiken om je pakjes te versieren.

Ik vond het trouwens heel leuk dat de volgende items zo mooi waren ingepakt. Hoera voor washi-tape en leuke stickers.

Ik ga meteen eerlijk toegeven dat ik dat linker kaartje waarschijnlijk niet ga verzenden vermits ik het zelf wil houden. Die hond is veel te cute met zijn blozende wangen.

Ik kreeg ook deze Ravenclaw en Hufflepuff kaart. In de Oktober-dots kan je ook de overige twee Hogwarts-huizen terugvinden dus in welk huis jouw Potterhead-vriend(in) ook woont Babet heeft het geschikte Kerst-kaartje voor hen.

Deze ontwerpen zijn dan weer eerder als rustiek te omschrijven. Mijn persoonlijke favoriet is de rechter kaart. Die vind ik echt prachtig.

Deze twee vind ik allebei geweldig. Ik kreeg eerder al van een vriendin (dankjewel Hilde!) een prachtige bladwijzer toegestuurd die een gelijkaardig ontwerp heeft en ik vind het echt knap hoe deze kaarten (en de boekenlegger) heel veel elementen bevatten zonder dat ze te druk worden.

Drie keer raden welke bookmarks er de komende maanden tussen mijn leesvoer te vinden zijn.

Zo tof dat ook de achterzijde van de bookmarks geïllustreerd werden.

Deze ontwerpen zijn iets traditioneler. Ook hier is het rechter exemplaar favoriet doordat het tinnen soldaatje me aan de Notenkraker doet denken.

Ook bij deze bladwijzers is de achterzijde van een illustratie voorzien.

Ik besef nu pas dat ik de achterkant van de kaarten niet heb gefotografeerd én ja hoor, ook bij hen zijn er enkele details in verwerkt.

Wat is jullie persoonlijke favoriet uit deze producten?

 

Indien je zelf ook iets wil bestellen kan je gebruik maken van de code zr15 waarmee je een korting van 15% krijgt bij het afrekenen.

14 gedachten over “Unboxing: Oktoberdots”

    1. Ik ben echt benieuwd naar de gelijknamige film die ondertussen is uitgekomen. Als kind heb ik ooit het ballet gezien en ik wordt nog steeds vrolijk van het bekende thema dat ook in de trailer te horen is.

    1. Ik denk dat ik het zelf heel moeilijk zou vinden om een favoriet uit te kiezen vermits ik zowel de Harry Potter kaarten als die met de dieren én die met de vele kleine details (Jingle Bells) prachtig vind.

    1. Haha, ik heb exact hetzelfde probleem. Die met de dieren vind ik eigenlijk ook te schattig. Zeker het hondje. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.