Follow the white rabbit

Ik was al een tijdje van plan om een serie blogposts te schrijven over bepaalde cover-ontwerpen. Toen ik enkele weken terug het boek ‘Voor altijd gezien’ van Marie Force in de kast plaatste viel het me nogmaals op dat er echt wel veel boekencovers zijn waarop bloemen de hoofdrol spelen. Diezelfde bloemen werden in de eerste aflevering van deze rubriek in de spotlight gezet.

Ik ben echter al eventjes bezig met het opzoeken en bewaren van covers rond bepaalde thema’s. Dit liep al snel ‘een beetje‘ uit de hand waardoor ik nu een vrij uitvoerig archief heb aangelegd. Regelmatig zal je hier dan ook een nieuwe cover-gerelateerde blogpost zien verschijnen.

Oh ja, ik heb me niet beperkt tot witte konijnen. Je mag dus gerust ook de bruine konijnen en hazen achterna huppelen.

Eerder verschenen:

Een boeketje boeken
Juwelen van boeken
Van lezen kom je bij
Boeken die je doen ontpoppen
Lezen in een oogopslag
An apple a day
Liplezen
Owl be reading
Lezen geeft je vleugels
Lezen … de sleutel tot ontsnapping

6 gedachten over “Follow the white rabbit”

  1. Zo leuk zijn deze posts!! Ik heb zelf al in geen eeuwigheid meer een cover crush gedaan, maar wordt hoog tijd nu ik weer wat actiever aan’t bloggen ben. Ik had niet verwacht dat er zoveel covers zouden zijn met konijnen erop haha. Kinderboeken oké, maar er zijn toch ook behoorlijk nog wat volwassen boeken met een konijn op de cover, LOL!

    1. Ze zijn echt leuk om te doen hé. Iedere keer opnieuw sta ik ervan versteld hoeveel boeken er met een specifiek element op de cover zijn terug te vinden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.