Lezen … de sleutel tot ontsnapping

In  de zomer van 2016 besloot ik om een serie blogposts te schrijven waarin bepaalde cover-ontwerpen centraal staan. Het was me immers opgevallen dat er heel veel nieuwe boeken werden gepubliceerd met bloemen op de cover.  Ondertussen verschenen er meerdere edities van deze coverposts. Hieronder kan je een lijstje terugvinden van eerder gepubliceerde coverlijstjes. Ook dit keer verklapt de titel van dit artikel alvast het thema van deze covers … stuk voor stuk hebben ze een sleutel als hoofdingrediënt in hun coverillustratie.

Eerder verschenen:

Een boeketje boeken
Juwelen van boeken
Van lezen kom je bij
Boeken die je doen ontpoppen
Lezen in een oogopslag
An apple a day
Liplezen
Owl be reading
Lezen geeft je vleugels

8 gedachten over “Lezen … de sleutel tot ontsnapping”

  1. Heb jij Incarceron toevallig gelezen? Ik ben echt al super lang aan het twijfelen om dat boek te kopen :p verder natuurlijk echt weer een toffe verzameling, Liesbet!

    1. Dankjewel Marcia! Ik vrees trouwens dat ik je moet ontgoochelen. Incarceron heb ik immers nog niet gelezen. Meer zelfs – ik las geen enkel boek uit dit lijstje al wordt mijn TBR wel vaak wat langer door het samenstellen van deze coverposts. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.