Boekenliefde = massa’s hartjes!

In de zomer van 2016 besloot ik om een serie blogposts te schrijven waarin bepaalde cover-ontwerpen centraal staan. Het was me immers opgevallen dat er heel veel nieuwe boeken werden gepubliceerd met bloemen op de cover. Ondertussen verschenen er meerdere edities van deze coverposts. Onderaan kan je een lijstje terugvinden van eerder gepubliceerde coverlijstjes. Ook dit keer verklapt de titel van dit artikel alvast het thema van deze covers … stuk voor stuk hebben ze een sleutel als hoofdingrediënt in hun coverillustratie.

Eerder verschenen:

Een boeketje boeken
Juwelen van boeken
Van lezen kom je bij
Boeken die je doen ontpoppen
Lezen in een oogopslag
An apple a day
Liplezen
Owl be reading
Lezen geeft je vleugels
Lezen … de sleutel tot ontsnapping

3 gedachten over “Boekenliefde = massa’s hartjes!”

  1. Wauw, ik had me nog niet eerder beseft dat zoveel omslagen hartjes bevatten. Er zitten hele mooie covers bij! Zoals LA Candy, dat boek las ik pas nog.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.