Van lezen kom je bij

vanlezenkomjebijIk was al een tijdje van plan om een serie blogposts te schrijven over bepaalde cover-ontwerpen. Toen ik onlangs het boek ‘Voor altijd gezien’ van Marie Force in de kast plaatste viel het me nogmaals op dat er echt wel veel boekencovers zijn waarop bloemen de hoofdrol spelen. Een Boeketje Boeken was dan ook het startschot van deze rubriek en werd een weekje later opgevolgd door Juwelen van boeken.

Ik ben echter al eventjes bezig met het opzoeken en bewaren van covers rond bepaalde thema’s. Dit liep al snel ‘een beetje’ uit de hand waardoor ik nu een vrij uitvoerig archief heb aangelegd. Regelmatig zal je hier dan ook een nieuwe cover-gerelateerde blogpost zien verschijnen. Ondertussen zijn we aan de derde editie toegekomen … Van lezen kom je bij.

Dat zou alleszins het geval zijn mocht je de calorieën die op de covers staan afgebeeld absorberen tijdens het lezen. Mezelf kennende zou dat nog wel eens het geval kunnen zijn. Ik ben immers iemand die al bijkomt wanneer ze nog maar denkt aan zoete lekkernijen. Misschien was deze editie dan ook geen geweldig plan. 😉

lekkereboeken6

lekkereboeken2

lekkereboeken1

lekkereboeken3

lekkereboeken5

lekkereboeken4

lekkereboeken7

lekkereboeken8

lekkereboeken9

3 gedachten over “Van lezen kom je bij”

  1. Ik krijg echt zo’n lekkere trek van dit artikel. Snel even kijken of er nog iets te plunderen valt in de koelkast :’)

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.