De anonieme lezer(s)

Het begon allemaal met het boek ‘Voor altijd gezien’ van Marie Force. Toen ik dat boek in de kast plaatste viel het me nogmaals op dat er heel veel boekcovers zijn waarop bloemen de hoofdrol spelen. Op 24 juli 2016 verscheen mijn eerste coverpost waarin net deze covers in de spotlight werden gezet. Ondertussen zijn we alweer een jaar verder maar vermits ik al snel op dreef kwam verzamelde ik ook heel wat covers die zich op andere elementen focussen. Af en toe deel ik die hier met jullie.

Vandaag doe ik dat zelfs voor de 13de keer. Eerder verschenen blogposts kan je onderaan terugvinden en ja … er staan er nog heel wat op de wachtlijst.

Eerder verschenen:

Een boeketje boeken
Juwelen van boeken
Van lezen kom je bij
Boeken die je doen ontpoppen
Lezen in een oogopslag
An apple a day
Liplezen
Owl be reading
Lezen geeft je vleugels
Lezen … de sleutel tot ontsnapping
Follow the white rabbit
Boekenliefde = massa’s hartjes

12 gedachten over “De anonieme lezer(s)”

 1. hahaha zo leuk om deze artikels te lezen <3 Zelf heb ik een paar weken terug ook weer flink research gedaan en toevallig ook een hele hoop masker covers toegevoegd aan de mappen op de pc en al begonnen aan dat artikel, maar dan wacht ik daar nog even mee met plaatsen zodat t niet zo kort bij jou erop is hihi.

  Zulke prachtige covers zitten ertussen he, love it <3

  1. Zo grappig dat we op de zelfde manier te werk gaan. Toen ik hier mee begon had ik een superlange lijst met onderwerpen die ik ooit wilde uitwerken én massa’s mapjes op de computer waar ik regelmatig nieuwe covers aan toevoeg. Sommige omslagen zijn echt prachtig hé en ik blijf er versteld van staan hoeveel ik er steeds blijf vinden met een gemeenschappelijk element op de cover.

 2. Mijn hemel! Ik durf me bijna geen voorstelling te maken hoeveel boeken jij in je bezit hebt, als dit alleen al de boeken zijn met maskers op de cover, haha.

  1. Mijn boekencollectie is vrij omvangrijk maar de boeken in deze blogposts bezit ik niet zelf hoor. Ik ga er online naar opzoek en deel ze hier vervolgens. Als ik alle boeken die ik in deze rubriek (er zijn er al verschillende verschenen) zou bezitten dan had ik een pak extra boekenkasten nodig. 🙂

 3. Incarnate en Infinite zijn zo mooooi <3 heb nog altijd spijt dat ik de boeken als ebooks heb gekocht, want ze zouden niet misstaan in mijn kast!

  1. Deze terugkerende rubriek heeft me al enkele keren versteld doen staan. Appels, gebak, vleugels, ogen, lippen, … van sommige elementen had ik nooit verwacht dat ik er zoveel boekcovers van zou terugvinden.

 4. Wat bijzonder eigenlijk altijd, dat er zoveel verschillende covers zijn met één hetzelfde element erop! Ik vind maskers altijd heel mooi, omdat ze iets engs maar ook iets heel elegants en mysterieus hebben <3

  1. Maskers roepen echt dat dubbele gevoel op hé. Ik denk trouwens dat dit ook één van de redenen is waarom ik deze coversposts blijf bij elkaar sprokkelen. Het is gewoon fascinerend om vast te stellen hoevaak één specifiek element voorkomt.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.