2015: Favoriete blogposts

2015inlijstjesHet einde komt in zicht hoor. Ik ga heus niet het hele jaar doorblikken naar het afgelopen jaar. Dat zou een beetje gek zijn. Toch? Na Boekenjaar in cijfers, Ontdekkingen van 2015, Blogjaar in cijfers, favoriete romantische boeken van 2015, favoriete lijstjes én mooiste covers van 2015 zijn nu enkele van mijn favoriete blogposts aan de beurt. Dit keer mijn eigen blogposts want die van anderen zet ik via Blogger Lovin in de spotlight.

hello-my-name-is

De voorbereiding van deze blogpost was echt super leuk. Ik mocht immers heel wat testjes doen en die waren een pak leuker dan schooltesten.

gedeelde-titels
Het is vrijwel onmogelijk om een titel te bedenken die nog door niemand anders eerder werd gebruikt. In deze blogpost ging ik op zoek naar gedeelde titels bij boeken en liedjes.

readysetstop
Over series waarvan men plots beslist om ze niet langer te vertalen. 🙁

addiction

In deze blogpost had ik het over mijn ‘lichte’ fanfiction-verslaving van een vijftal jaar geleden.

unguiltypleasures

Deze blogpost verklaarde waarom ik geen fan ben van de term Guilty Pleasures.

thereadingchallenge

30 dagen lang deed ik mee aan de foto-uitdaging van The Reading Challenge. Vermits niet iedereen Twitter heeft besloot ik deze samenvatting te delen als blogpost. Ik vond het een superleuke uitdaging en zou graag dit jaar nog is meedoen aan een dergelijke challenge.

boekenslang

Als ik nu eens een boekenslang maak? Het zal niet lang duren vooraleer ik vastloop … Yeah right, think again.

you-are-what-you-read

Ook deze boekige variant van ‘You are what you eat’ was erg leuk om uit te werken.

mijn-boekenkast-in-cijfers

Cijfertjes, héél veel cijfertjes. Maar dan wel van de leuke soort. Nu ja, eigenlijk waren ze ook wel wat confronterend. Vermits de inhoud van mijn boekenkasten regelmatig veranderd zou ik dit zeker één keer op het jaar opnieuw willen uitcijferen.

achter-de-schermen

De titel zegt het al natuurlijk … in deze blogpost toonde ik jullie (met de hulp van Jetpack’ een blik achter de schermen van mijn blog.

ontmoeting-julie-kagawa

Dankzij de mensen van Agora en Harper Collins mocht ik Julie Kagawa ontmoeten op de Boekenbeurs. Een heel leuke ontmoeting waarbij deze lieve schrijfster de tijd nam om heel wat vragen te beantwoorden.

het-glamoureuzeleven-van-een-boekblogger

Oei, eigenlijk is dit meer een lijstje dan een blogpost en had hij dus beter thuisgehoord in één van de vorige terugblikken.

mijnallereersteblogpost

Nadat ik meerdere bloggers hun blogverjaardagen had zien vieren was ik erg benieuwd geworden naar mijn allereerste blogpost. Ik had immers geen flauw idee wanneer die verschenen was.

Eigenlijk ben ik nu wel heel nieuwsgierig … Welke Zwartraafje-blogpost is jullie bijgebleven van 2015?

3 gedachten over “2015: Favoriete blogposts”

    1. Dat soort blogposts vind ik zelf vooral heel leuk om te doen. Al was het nadien terug wegzetten van alle boeken iets minder aangenaam. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.