2015 in lijstjes: Romantische boeken

2015inlijstjesBegin januari toonde ik mijn boekenjaar in statistieken. Best wel leuk om daar eens bij stil te staan maar een boek is uiteraard veel meer dan een aantal pagina’s, sterren en cijfertjes. Een leeservaring is echter moeilijk in grafieken te gieten. Gelukkig zijn er nog lijstjes. Deze week toon ik graag mijn favoriete romantische boeken van 2015. Wil je graag weten waarom net deze boeken hun plaatsje in dit lijstje verdienen? Klik dan gerust even door om mijn recensies te lezen.

droom-van-een-man

Droom van een man / Kristan Higgins

de-ontbijtclub

De ontbijtclub – Debbie Macomber

verbodenterrein

Verboden terrein – Rachel Gibson

eengoedjaar

Een goed jaar / Robyn Carr

jebentgeweldig

Je bent geweldig / Jill Mansell

hetmeisjeendemiljonairjessicaclare

Het meisje en de miljonair / Jessica Clare

vier-vriendinnen-robyn-carr

Vier vriendinnen / Robyn Carr

sinds-je-weg-bent-anoushka-knight

Sinds je weg bent / Anouska Knight

dromen-in-beeld-nora-roberts
Dromen in beeld / Nora Roberts

– Always on my mind – Jill Shalvis

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.