I’ll bee reading

Er verschenen al heel wat blogposts in deze coverpost-rubriek en die eerdere edities kan je allemaal terugvinden onderaan dit artikel. De titels van deze artikels geven altijd al weer wat je kan verwachten en ook in dit geval is dat niet anders. Eigenlijk vind ik het gewoon iedere keer leuk om een titel te bedenken bij terugkerende elementen op boekcovers. Met de nodige misleidende en vaak zotte titels als gevolg. Een overzicht van de eerder verschenen coverposts kan je onderaan terugvinden.

Oops! Blijkbaar is het al van maart 2019 geleden sinds ik nog eens werk maakte van een coverpost. Tijd dus om deze rubriek weer wat nieuw leven in te blazen met een nieuwe editie.

Eerder verschenen:

Een boeketje boeken
Juwelen van boeken
Van lezen kom je bij
Boeken die je doen ontpoppen
Lezen in een oogopslag
An apple a day
Liplezen
Owl be reading
Lezen geeft je vleugels
Lezen … de sleutel tot ontsnapping
Follow the white rabbit
Boekenliefde = massa’s hartjes
De anonieme lezer(s)
Wie het schoentje past … leest het!
Lezen geeft je wortels
Kerst doet lezen
Soft pages, warm pages, little book of fur …
Lezen bij kaarslicht
Lezen met bescherming
Propere boeken
Mirror Mirror …

6 gedachten over “I’ll bee reading”

  1. Zo dat zijn nog eens een boel bijen! Wow wist niet dat er zo veel boeken bestonden met bijen op de voorkant! Ik ken the bone gap en natuurlijk the starless sea. Verder veel nieuwe gezichten hier, leuk om te zien!

    1. Dankjewel! Er zijn er waarschijnlijk nog een pak meer maar dan zou het een wel heel lange blogpost zijn geworden. Door deze blogposts samen te stellen ontdek ik zelf steeds heel wat nieuwe boeken.

  2. Ooh, ik ben zo’n fan van bijtjes! Enkele boeken uit jouw lijstje kan ik dan ook al afvinken. De Bijenhoudster is echt een prachtig boek.

    1. Met een nonkel die imker is moest er natuurlijk ook een editie met bijen-covers verschijnen hé. Goed om te weten dat De Bijenhoudster de moeite is.

    1. Ja, de meeste elementen zijn echt meermaals terug te vinden zodra je er naar op zoek gaat. Binnenkort maar eens besluiten naar welke covers ik binnenkort op zoek zal gaan.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.