Facts about me #13

Af en toe deel ik hier enkele persoonlijke weetjes zodat jullie de kans krijgen om me (nog) wat beter te leren kennen. Dit jaar ben ik dit op verschillende manieren beginnen doen. Zo stelde ik mezelf een keertje voor Γ  la AmΓ©lie en de vorige keer deed ik het in de vorm van allerlei korte lijstjes. Begin dit jaar begon ik hiermee en toen deed ik dat door de resultaten van allerlei online testjes met jullie te delen. Vermits ik er de afgelopen weer een aantal verzameld heb krijgen jullie deel twee te zien. Vermits de geloofwaardigheid iets minder is bij deze versie krijgen jullie de volgende keer weer wat meer betrouwbare weetjes van me. πŸ˜‰

Dat snel genezen en herstellen zou wel een heel welkome gave zijn.

Djeezes! Ok, sommige kloppen. Ik hou inderdaad niet van leugens en arrogantie. Maar euhm … Party Queen? Maybe, if by party they mean reading books.

Nope, nog niet. Ik heb net tien minuten naar een boek zitten starten en het blijft gewoon liggen waar het ligt. πŸ™

Joepie! Dan zit ik bij Annemieke en Ellis en …

Hierdoor gaat Emmy me dan weer leuk vinden. πŸ™‚

Ik kan belachelijk slecht tegen de zon Γ©n ik prik nogal vaak in mijn vingers om mijn suikerwaarden te testen aan de hand van een druppel bloed. Moet ik me nu zorgen gaan maken?

Met Halle Berry heb ik inderdaad iets gemeenschappelijk. Dat is echter niet een coolheidsfactor maar het feit dat we allebei Diabetes hebben en een insulinepomp gebruiken.

Tja, dat leek me al overduidelijk te zijn.

Phew!

Misschien moet ik het dan eens zo proberen vermits staren geen effect heeft …. nope nog steeds geen beweging te zien.

In dit leven bestaat mijn strijdlust vooral uit het feit dat ik uit mijn bed kom terwijl ik liever wil blijven liggen.

Tja, ik ken ze dan wel maar ook die Accio Book heeft tot nu toe geen effect.

Oh, twee keer. Dan zal het zeker waar zijn.

Sure, ik zal mee gaan om voor de catering te zorgen. Dan ziet Dean me meteen ook graag. πŸ™‚

Γ©n Ellis ook !

Ik zou nog even kunnen doorgaan met resultaten delen maar ik hou het toch maar bij dit verhelderende lijstje. πŸ™‚

6 gedachten over “Facts about me #13”

  1. Die testjes zijn altijd zo leuk, ook al slaan ze soms nergens op. πŸ˜€ En het is natuurlijk maar net hoe je invulling geeft aan party queen. Als je met party queen bedoeld iemand die hele goede high tea’s organiseert dan klopt het wel natuurlijk. πŸ˜‰

  2. Ben ook een tijdje heel erg van die testjes geweest haha! ZO leuk als ze echt kloppen. En wat Mathilda betreft, qua leesliefde klopt het wel toch πŸ˜‰ Ben zelf een Ravenclaw-leerling dus helaas zitten we niet in hetzelfde huis

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.