2016 in lijstjes: Favoriete lijstjes

Ik hou ervan om aan het begin van een nieuw jaar terug te blikken naar wat achter me ligt. Tja, ondanks de uitspraak die zegt dat je in het heden moet leven, vind ik het nu eenmaal leuk om af en toe ook eens om te kijken. Januari is op Zwartraafje dan ook traditioneel een maand vol lijstjes én cijfertjes. Ik weet dat er ondertussen al heel wat van deze lijstjes zijn verschenen maar toch ben ik nog niet uitgelijst. Hé, ik ben een Listomaniac dus ik mag ook meteen nieuwe werkwoorden introduceren. 😉 In deze terugblikpost deel ik graag mijn favoriete … lijstjes van het afgelopen jaar!

10 auteurs wiens boeken ik niet zou kunnen missen

Confessions list

Wishlist van een zwartraafje

Boekbekentenissen

Boeken voor boekhouders

Bedenkingen tijdens het lezen

Een boeketje boeken

Wel/niet boekenworm

Harry Potter Wishlist

Alles is HP gerelateerd

3 gedachten over “2016 in lijstjes: Favoriete lijstjes”

  1. Niks mis met terugkijken af en toe hoor! Zeker niet als het op de blog aankomt. Het zou zonde zijn als eerder geschreven posts geen aandacht meer zouden krijgen, toch? Daar heb je ook tijd en energie aan besteed en ze blijven leuk om te lezen.

    Ik ga eens op m’n gemakje alles bekijken een dezer dagen, vind zulke posts altijd erg leuk om te lezen xD!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.