2015 in lijstjes: Favorieten per genre

2015inlijstjesJa hoor, het is zover. Ik ben een groot liefhebber van lijstjes, ik hou van terugblikken Γ©n de afgelopen weken heb ik jullie daar zo’n beetje mee rond de oren geslagen. Maar vandaag is de laatste terugblik in deze 2015: In lijstjes -categorie. Nu ja, ik kan niet beloven dat ik er een heel jaar lang in ga slagen om geen terugblikkende lijstjes meer te tonen – maar vanaf nu zal dat alleszins niet meer wekelijks gebeuren. πŸ˜‰

In dit laatste terugblik-lijstje laat ik jullie nog enkele favoriete boeken zien. Als ik me niet vergis verscheen er enkele een lijstje met mijn favoriete romantische verhalen. Deze blogpost is naar mijn normen vrij beknopt en toont jullie mijn favoriete boeken uit andere genres.

Fantasy / SF:

dereiziger

Ontworteld
Drakenvuur
Crimson Peak
Β  De reiziger
Alien research & Alien Collective van Gini Koch
Rode letters & Zwarte veren van Anne Bishop
In het bloed – Patricia Briggs

New Adult:

onverminderd-rebecca-yarros

Onverminderd – Rebecca Yarros
Over de grens – Katie McGarry

Paranormal Romance:

Β The Darkest Kiss – Gena Showalter
Lover at last – J.R.Ward
Ecstasy Unveiled – Larissa Ione
The Shadows – J.R.Ward
Bound by night – Larissa Ione
Corinne – Lara Adrian

Thrillers:

vermoord-uit-wraak

In de val – S.L.Grey
Vermoorde uit wraak – J.D.Robb
Wolken boven Montana – Nora Roberts
De poppenspeler – James Carol
De geur van sterfelijkheid – Simon Beckett
Ik ben de nacht – Ethan Cross

Young Adult:

dekroonvandetearling

Val en Verlossing – Leigh Bardugo
De kroon van de Tearling – Erika Johansen
Penryn en het gevecht om hemel en aarde – Susan Ee
De heerschappij van de maskers – Sabaa Tahir
De demonenkoning – Cinda Chima Williams
Anna dressed in blood – Kendare Blake
De bijzondere kinderen van Mevrouw Peregrine
Project Persefone. Het vonnis – Michelle Gagnon

Kookboeken:

havermoutje

Havermoutje – Pascalle Bonnier en Matthijs Kok
Pasta, Risotto en Gnocchi: bij Janneke thuis – Janneke Philippi

2 gedachten over “2015 in lijstjes: Favorieten per genre”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.