Zomerse Post Actie 2023 – Doe jij ook mee?

Ja hoor, het is weer zover. We zitten halfweg tussen de vorige en de volgende Kerst Post Actie. Hoog tijd dus voor een nieuwe Zomerse Post Actie. We hebben even moeten wachten tot de weergoden doorhadden dat het lente was in plaats van herfst maar nu lijken ze terwijl ik deze blogpost schrijf hun achterstand te willen inhalen met veel te warm weer als gevolg. Waardoor het aankondigen van de nieuwe editie van de Zomerse Post Actie helemaal op zijn plek leek.

Hou je net als ik van traditionele post en heb je zin om deze zomer iemand te verrassen met een leuke brief, kaart, snailmail of een heus scrapbooking project? Goed, dan ben je op de juiste plek.

Bij de inschrijving kan je aangeven of je 1, 2 of 3 kaarten wil verzenden en of je dat enkel binnen eigen land wil doen of ook naar een ander Europees land.

Meld je enkel aan indien je echt wil meedoen. Het zou immers heel jammer zijn mocht iemand geen post ontvangen.

Aanmelden kan tot eind juni via het formulier dat je hier kan terugvinden. Vervolgens ga ik aan het puzzelen tot ik iedereen een mailtje kan sturen om te laten weten naar wie je iets mag sturen.

Doe dat laatste wel zeker VOOR 15 augustus.

Het staat je natuurlijk helemaal vrij om nadien ook iets terug te sturen naar de persoon die jou iets heeft toegezonden. Maar het is geen verplichting.

Ik heb bij het inschrijfformulier de optie toegevoegd om iets persoonlijks over jezelf te delen. Wil je jouw lootje wat extra inspiratie bezorgen dan kan je hem/haar laten weten wat je favoriete dier, lievelingskleur, hobby’s, … zijn. Het is echter geen verplichting dus indien je dit liever niet doet mag je dat stuk overslaan.

Wil je me indien je je ontvangen post op social media deelt taggen in je bericht? Dan kan ik jullie foto’s nadien makkelijk verzamelen voor een terugblikpost.

Wie heeft er (opnieuw) zin om mee te doen?

Mocht je nog twijfelen dan kan je hieronder enkele terugblikposts naar vorige postacties terugvinden.

Kerstpost Actie 2022
Zomerse Post Actie 2022
Kerstpost Actie 2021

Zomerse Post Actie 2021
Kerstpost Actie 2020
Zomerse Post Actie 2020
Een knuffel per post actie 2020
Kerstpost Actie 2019
Zomerse Post Actie 2019

4 gedachten over “Zomerse Post Actie 2023 – Doe jij ook mee?”

    1. Dat vind ik heel fijn. Dat ik het puzzelgedeelte daarnet heb kunnen afronden en alle deelnemers een mailtje met adressen heb kunnen sturen ook. Nu kan ik zelf beginnen brainstormen over wat ik wil maken/verzenden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.