Terugblik Zomerse Post Actie

Nu het schooljaar terug gestart is en de herfst in zicht komt leek het me een geschikt moment om terug te blikken op de Zomerse Post Actie van dit jaar. Ik had al enkele collage’s gemaakt maar iedere keer dat ik aan deze blogpost wilde beginnen dook er plots nog een foto op via iemands social media of (lucky me!) belandde er hier nog een leuke envelop in de brievenbus.

Ik hoop echter dat ondertussen iedereen zijn Zomerse Post heeft mogen ontvangen zodat ik hier alle foto’s kan delen die ik zelf heb gemaakt of online tegenkwam bij andere deelnemers.

Bij het loten leek het het makkelijkste uit te komen indien ik zelf twee enveloppen zou verzenden. Voor mijn beide lootjes knutselde ik een Zomerse boekenlegger met zonnetjes (die perfect bij deze zomer pasten vermits die met momenten veel weg had van een aaneenrijging van hittegolven) en probeerde ik zo zomers mogelijke post samen te stellen. De kaartjes maakte ik ook zelf en verder kreeg ik wat assistentie van Studio Schatkist en Positively Present.

Ik reageerde ook op enkele van de lieve mensen die me deze zomer fijne post toestuurde maar heb er jammer genoeg niet iedere keer aan gedacht om een foto te maken van wat ik verzonden heb.

Vermits de post niet goed wilde meewerken en iemand daardoor al een hele tijd op haar Zomerse Post aan het wachen was heb ik ook voor haar nog een envelop samengesteld. Al was het thema hier eerder Hufflepuff en magisch in plaats van zomers.

Ik vond het weer heel fijn om van heel veel deelnemers online foto’s te zien verschijnen. Al die zomers versierde enveloppen, de verschillende samenstellingen en kaarten, … Deze foto’s zijn (van links naar rechts en met de klok mee) van Annelies, Katrien, Annemieke, tweemaal van Wendy en Suzanne.

Deze foto’s zijn (van links naar rechts en met de klok mee) van Cindy, Annemieke, Cindy, Annelies en 2x Annemieke.

Deze foto’s zijn (van links naar rechts en met de klok mee) van Véronique, Suzanne, Véronique, 2x Cindy en Suzanne.

Deze foto’s zijn (van links naar rechts en met de klok mee) van Véronique (als ik me niet vergis alleszins), Suzanne, Annelies, Véronique en 2x van Katrien.

Deze foto’s zijn (van links naar rechts) van Suzanne, Nicole en Véronique.

Ik voel me extra dankbaar voor alle extra post die ik zelf mocht ontvangen. Heel lief dat jullie dat deden Julie en Katrien

Suzanne en Véronique

Annemieke,

Annelies,

en Wendy.

Plus uiteraard ook een heel dikke merci aan mijn lootjes Nicole

en Petra.

Hopelijk hebben jullie net als ik genoten van al die Zomerse enveloppen en lieve boodschappen. Mocht je niet hebben meegedaan maar door deze foto’s wel zin hebben gekregen … eind november wordt normaal de Kerstpost Actie aangekondigd.

Hoog tijd dus voor mij om de knoop door te hakken en te kiezen wat voor kaartjes ik dit jaar ga knutselen.

2 gedachten over “Terugblik Zomerse Post Actie”

    1. Ondertussen zit ik door hem wisselende weer en de Halloween swap al helemaal in najaar-sfeer. Later deze week maar eens de pompoen-sfeerverlichting bovenhalen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.