Terugblik: Zwartraafje’s Zomerse Post Actie 2020

Vermits ik heel veel van traditionele post hou besloot ik vorig jaar om naast de Kerstpost-actie ook een Zomerse editie te organiseren. De deelnemers hadden tot half augustus de tijd om hun lootjes een leuke zomerse kaart toe te sturen. Ik hoop dan ook dat ondertussen iedereen evenveel post heeft ontvangen dan dat ze er verzonden hadden. Ik vond het zelf heel fijn om op social media foto’s te zien verschijnen van al die vrolijke post dus deel ik hier vandaag een aantal foto’s met jullie. Van de post die ik zelf verzonden én ontvangen heb maar ook een deel van de kaarten die andere deelnemers ontvangen hebben.

Zelf heb ik drie enveloppen op de bus gedaan. Eén van mijn lootjes kende ik via het bloggen, de andere twee kende ik niet persoonlijk en dat maakt het natuurlijk wat moeilijker om te bedenken wat ik hen kan toezenden én wat ik op hun kaartje kan neerpennen.

Ik maakte voor ieder van mijn lootjes een zomers kaartje en voegde daar vervolgens allerlei zaken aan toe. Recepten voor ijsjes en confituur + labels bijvoorbeeld, maar ook stickers, kaartjes, notitiebriefjes, sticky notes, bladwijzers, … De eerste keer was ik iets te enthousiast bij het samenstellen en kreeg ik niet alles in de envelop dus bij de twee volgende heb ik daar maar wat meer op gelet.

De zelfgemaakte kaarten en versierde enveloppen …

Net als vorig jaar kreeg ik meer post terug dan dat ik verzonden had vermits enkele deelnemers zo lief waren om de organisatrice (klinkt chique hé) te verrassen met extra post.

Dankjewel Cindy, Ingrid, Irene, Katrien, Stefanie, Suzanne en Céline

Ik heb het idee dat er dit jaar iets meer foto’s werden gedeeld op social media en daar ben ik heel blij mee want tja, het zijn natuurlijk net die foto’s die een terugblik-post fijn maken.

Van linksboven en vervolgens met de klok mee: Céline, Suzanne, Suzanne en Cindy

Van linksboven en vervolgens met de klok mee: Cindy, Annemieke, Ingrid en Céline

Van linksboven en vervolgens met de klok mee: Eef, Katrien, en tweemaal Stefanie

Van linksboven en vervolgens met de klok mee: Lisa, Katrien, Annemieke en Annelies

Van linksboven en vervolgens met de klok mee: Sofie, Sofie, Melisa en Sofie

Van linksboven en vervolgens met de klok mee: Céline, Irene, Céline en opnieuw Irene.

Ondertussen ben ik alvast aan het nadenken over welke kerstkaarten ik dit jaar ga maken. Jaja, nu pas. Doorgaans begin ik daar immers zelfs nog wat vroeger mee maar dit jaar lijk alles wat vertraging op te lopen. Gelukkig heb ik nog wat tijd vooraleer de Kerstpost-actie er aan komt.

Doen jullie dan ook (weer) mee?

13 gedachten over “Terugblik: Zwartraafje’s Zomerse Post Actie 2020”

    1. Het was fijn hé. Er bleven op het laatste maar foto’s bijkomen. Ik heb driemaal de blogpost aangepast maar dan ben ik er toch maar mee gestopt. 🙂

    1. Haha, ik heb er nog geen meldingen voor voorzien maar normaal zal die inschrijving ergens in de tweede helf van november verschijnen. 🙂

    1. Dag Isabel. Wat jammer dat je deze inschrijving gemist hebt. Rond half november verschijnt normaal de aankondiging voor de Kerstpost-actie misschien kan je daar wel aan meedoen.

    1. Fijn om dat te lezen terwijl jouw kaartje hier vlak tegenover me hangt. 🙂 Binnenkort moet ik toch echt eens aan de kerstkaarten voor dit jaar beginnen. Ik weet dat het vroeg lijkt maar ik heb er een 60-tal (of iets meer) nodig dus ik ga ons keukeneiland nog eens in een kaartenfabriekje moeten veranderen zodat ik tijdig klaar ben voor de Kerstpost-actie.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.