Terugblik: Een knuffel per post – actie

Eind maart besloot ik dit jaar een extra post-actie te organiseren. Eentje waarbij we elkaar tijdens deze bizarre periode een hart onder de riem konden steken door elkaar een knuffel toe te sturen. Maar dan wel op een veilige manier. Geen fysieke knuffel dus maar eentje per post. Ik vond het de voorbije weken heel fijn om bij verschillende deelneemsters foto’s van hun ontvangen post te zien verschijnen. Zo leuk om iedereen te zien genieten én de inhoud van die Knuffelpost-enveloppen te kunnen bekijken. Vandaag deel ik dan ook een terugblik op deze Knuffelige actie.

Zelf verstuurde ik drie knuffel-enveloppen. Ik kende niet iedereen persoonlijk maar van één iemand was ik zeker dat ze net als ik van Harry Potter hield dus daar hield ik rekening mee bij het samenstellen van haar post.

(Jammer genoeg vergat ik bij de derde envelop een foto te nemen vooraleer ik hem had dichtgeplakt. Dus jullie gaan me op mijn woord moeten geloven wanneer ik zeg dat die met de hartjes ook voor één van de deelneemsters was.

Normaal zou ik dus ook drie keer post van andere deelneemsters ontvangen maar er waren er enkele die me als organisatrice een kaartje toestuurden terwijl ze dat niet hoefden te doen. Extra post is natuurlijk extra leuk dus heel erg bedankt Stefanie, Karlijn, Annelies, Annemieke, Sofie, Nikita en Cindy.

Dankjewel voor jullie lieve woorden en kaarten, voor de thee, het Hufflepuff-vogeltje, het kaartje met de mooie quote, het snuifje Alice in Wonderland, de zelfgemaakte bladwijzers en de armbandjes.

We waren dit keer met 15 en er werden zo’n 33 kaartjes verzonden.
Ik heb ze niet allemaal zien langskomen via social media maar deze zag ik wel verschijnen. Hopelijk hebben ondertussen (een week na de uiterste verzenddatum) alle deelneemsters evenveel (of meer) post ontvangen dan ze zelf verstuurd hebben en hebben ze er evenveel van genoten als ik.

Met de klok mee en van links boven naar het midden toe zijn deze foto’s van: Stefanie, Fieke, Fieke, Stefanie, Stefanie, Annelies, Karlijn, Cindy én opnieuw Stefanie.

Met de klok mee en van linksboven naar rechtsonder toe zijn deze foto’s van: Annemieke, Nikita, Sofie en Sas.

Later dit jaar volgt normaal ook nog de Zomerpost-actie. Dus wie deze gemist heeft krijgt dan een tweede kans om mee te doen.

13 gedachten over “Terugblik: Een knuffel per post – actie”

 1. Ik was echt enorm hard aan het twijfelen voor deze actie! Ik denk van met de zomeractie wel terug mee te doen! Ik heb het buitengaan enorm beperkt de laatste tijd dus ik denk dat de angst de bovenhand nam jammer genoeg. Er zitten echt heel mooie werkjes tussen trouwens!

  1. Dat snap ik helemaal. Ik had gelukkig voldoende kaarten in huis en mijn man wilde ze voor me gaan posten. We hebben het geluk dat er niet ver van ons huis een postbus is. Zelf ben ik de eerste weken volledig binnen gebleven maar vorige week hoorde ik van een van de specialisten dat ik (mits voldoende voorzorgsmaatregelen) wel even mag gaan wandelen of fietsen. Dat maakt natuurlijk meteen een groot verschil. Winkels zijn echter nog geen optie dus dat zal nog wat moeten wachten.

 2. Leuk om alles bij elkaar te zien! Ik heb vandaag nog post terug gekregen van Sofie (Fieke) als bedankje voor mijn post <3

  1. Zo leuk dat je op die manier nog een extra kaartje kreeg. Dat wilde ik zelf ook doen maar ik ben nog maar aan ééntje (terugsturen) toegekomen.

  1. Dat is fijn om te horen Tamara! Ik merk echt dat er deze periode weer wat meer kaarten en brieven verstuurd worden. Fijn om te zien dat er ook iets leuks verbonden is aan deze trieste Corona-crisis.

 3. Wat een leuke post is er verstuurd geweest! En jij bedankt voor de verrassingspost en ook om de actie op poten te zetten!

  Ik moet nog een aantal kaartjes versturen (los van je actie, want die verstuurde ik netjes op tijd) waarvan er eentje voor jou is. Ik hoop er dit lange weekend tijd voor vrij te kunnen maken.

  1. Dankjewel Sofie. Ik vind het leuk om te zien dat het voor sommige nog wat langer duurt. Zo stuurde ik alvast één van de mensen die me knuffelpost toestuurde een dankjewel-kaartje toe en ik zag er de voorbije dagen zo nog één of twee op Instagram langskomen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.