Terugblik Zwartraafje’s Zomerse Post Actie 2021

Vermits ik heel veel van traditionele post hou besloot ik enkele jaren terug om naast de Kerst Post Actie ook een Zomerse Post Actie te organiseren. Nu het einde van de zomer in zicht is – ja, die zomer die met momenten verdacht veel weg had van de herfst en waarin zomerse post dus heel welkom was om van een zonniger gevoel te kunnen genieten – is het ook tijd voor een terugblik blogpost.

Ik hoop dat alle deelnemers evenveel post ontvangen hebben dan dat ze zelf verzonden hadden. Zelf vond ik het opnieuw heel leuk om op social media foto’s te zien verschijnen van wat jullie geknutseld, verzonden én ontvangen hebben. Daar werd ik spontaan door opgevrolijkt zelfs wanneer de weergoden weer even de kluts kwijt waren.

Hopelijk heb ik geen foto’s gemist. Blijkbaar is de hashtag enkel handig wanneer je hem in een post gebruikt en niet bij het delen van een story. Of er zou een manier moeten zijn om ze ook daar te kunnen terugvinden. Me persoonlijk taggen in je posts is blijkbaar handiger (voor mij alleszins) want dan krijg ik er telkens een melding van en die laatste zijn extra handig nu Instagram (net als de eerder al vermelde weergoden) af en toe in de war is.

Zelf deed ik deze zomer twee enveloppen op de postbus. Eentje voor Katrien (hierboven) en eentje voor Véronique (hieronder). Ik was oorspronkelijk van plan om nadien nog iets extra terug te sturen maar dat is er jammer genoeg niet meer van gekomen. Nog niet alleszins. Wie weet krijgt die persoon binnenkort een keer herfstige post in de brievenbus.

Uiteraard kreeg ik zelf ook post toegestuurd.  Zowel van mijn lootjes:

Véronique – van wie de verpakking alleen al zo mooi was dat ik blijkbaar daar een massa foto’s van heb gemaakt en de inhoud enkel gefilmd heb. Die ga ik binnenkort dus nog eens op foto moeten vereeuwigen zodat ik het met jullie kan delen.

en Petra die ook zelf aan het knutselen ging. Daarnaast kreeg ik echter ook nog verrassingspost van Suzanne die een kaart vond die helemaal bij me past,

Katrien die er een Hufflehug aan toevoegde

én Cindy die ondermeer een schattig vogeltje aan haar Zomerse post toevoegde.

Dankjewel voor jullie lieve verrassingen dames.

Ik was uiteraard niet de enige deelneemster en het was heel leuk om te zien wat er de voorbije weken allemaal heen en weer werd verzonden.

Van linksboven te beginnen en vervolgens met de klok mee zijn deze foto’s van: Suzanne, Cindy, Irene en Véronique.

Van linksboven te beginnen en vervolgens met de klok mee zijn deze foto’s van: Véronique, Katrien, Suzanne, Cindy, Katrien en Véronique

Van linksboven te beginnen en vervolgens met de klok mee zijn deze foto’s van: Annelies, Cindy, Cindy, Cindy, Katrien én Annelies.

Van linksboven te beginnen en vervolgens met de klok mee zijn deze foto’s van: Véronique, Fieke, Cindy, Véronique en Fieke.

Dit zijn alle drie foto’s van de post die Petra toegestuurd kreeg.

Dit mooie Harry Potter album maakte Véronique voor Melisa. Zelf kreeg ik ook zo’n leuke creatie van haar. Maar vermits ik daar dus tot nu toe enkel een filmpje van heb ga ik dat waarschijnlijk in de volgende Foto-update tonen. Het is hier momenteel immers veel te donker om er nog snel foto’s van te maken.

Mocht je zelf ook zin hebben gekregen in het meedoen aan een dergelijke postactie hou dan de blog in de gaten. Normaal wordt in november immers de nieuwe Kerstpost Actie aangekondigd. 😉

10 gedachten over “Terugblik Zwartraafje’s Zomerse Post Actie 2021”

    1. Zo fijn dat je opnieuw meedeed. Wil je geloven dat ik alvast aan het nadenken ben over wat ik tegen kerst wil knutselen qua kaarten (en scrapbooking)?

  1. wat super leuk om dit te zien! Vrolijke post. Deze keer even (door persoonlijke redenen) overgeslagen. Beetje te druk gehad en juist de focus op andere dingen. Ik kijk al uit naar een volgende editie.

    1. Dat is uiteraard geen probleem hé Sas. Op zo’n moment moet je keuzes maken en kiezen voor datgene waar je het meeste rust en energie uit kan halen. Hopelijk wordt het snel weer wat rustiger voor je.

    1. Het is uiteraard geen verplichting hé. Maar desondanks wel super fijn dat je met kerst terug meedoet. Ik moet nog steeds bedenken welke kerstkaarten ik dit jaar ga maken. Daar lijkt het misschien nog veel te vroeg voor maar gezien het grote aantal dat ik doorgaans maak kan ik er best tijdig aan beginnen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.