Terugblik Kerstpost-actie 2021

Vorig jaar organiseerde ik voor de 5de keer een Kerstpost-actie. Bij deze editie wilde de Post jammer genoeg niet goed meewerken. Verschillende kaarten zijn hierdoor extra lang onderweg geweest. Zelf heb ik die van mij op 15 december gepost en bij sommige vrienden en familieleden kwamen ze pas op 27 december of later toe. Ik hoop dan ook dat ondertussen iedereen zijn Kerstpost ontvangen heeft want een terugblik-blogpost rond kerstkaarten kan ik natuurlijk niet veel later dan nu inplannen. Ha, inplannen. Alsof ik de voorbije maanden ook maar één blogpost lang vooraf heb ingepland.

Eerder liet ik al zien welke kaarten ik vorig jaar geknutseld heb. Moeten jullie er momenteel ook nog steeds zo hard op letten om vorig jaar te zeggen in plaats van dit jaar? Of ben ik de enige die daar soms de mist in gaat? In ieder geval verzond ik twee van die kaarten naar mijn lootjes voor deze postactie. Het bleek bij het puzzelen immers beter uit te komen wanneer ik er zelf twee zou versturen in plaats van drie. Al verzond ik er in werkelijkheid een pak meer vermits sommige deelnemers sowieso op mijn kerstkaarten-lijst staan.

Zelf kreeg ik ook meer post dan verwacht …

Niet alleen van mijn twee lootjes. Dankjewel Wendy én Nora! Bij het kaartje van Nora moest ik meteen aan Molly Weasley denken. Hoe zou dat nu toch komen?

maar ook van Cindy, Véronique, Julie, Katrien, Charlotte en Suzanne. Plus Fieke, Annemieke, Annelies, Audrey, Kwante. Ja dat zijn meer namen dan foto’s.  Ik hoop dat jullie het me vergeven dat ik niet van alle ontvangen kerstkaarten een foto heb gemaakt maar anders werd deze blogpost wel heel uitgebreid.

Daarnaast zag ik ook heel wat leuke foto’s langskomen op Instagram. Hopelijk heb ik er geen enkele gemist.

Van links boven te beginnen én vervolgens met de klok mee zijn deze foto’s van: Katrien, Véronique, Véronique, Annemieke, Véronique, Suzanne, Annelies, Véronique en Suzanne.

Van links boven te beginnen én vervolgens met de klok mee zijn deze foto’s van: Cindy, Véronique, Helpmijhelpmijuitdenoodwantscreenshotszondernaamgaannietgoedsamenmeteenrampzaliggeheugen –> stel je voor dat je zo’n naam moet gaan aangeven bij het gemeentehuis –> edit: van een oplettende Suzanne , Cindy, Céline, Charlotte, Fieke en Kwante.

Van links boven te beginnen én vervolgens met de klok mee zijn deze foto’s van: Charlotte, Véronique, Fieke, Wendy, Cindy en nogmaals Wendy.

Hopelijk hebben de andere deelnemers er evenveel van genoten als ik. Is het nog te vroeg om alvast uit te kijken naar de Zomerpost-actie?

7 gedachten over “Terugblik Kerstpost-actie 2021”

    1. Dankjewel Cindy! Annelies zei hetzelfde. We kunnen nu alvast leuke kaarten, stickers en dergelijke bij elkaar beginnen verzamelen tegen dat het zover is.

  1. Haha, ik help je uit de nood; het onbekende screenshot is van mij. Het was weer heel leuk om mee te doen!

  2. Daar is het nooit te vroeg voor! Want dan kunnen we ook al zorgen dat we alle benodigdheden (lees: papier) in huis hebben!

    1. Daar zeg je al zoiets. We kunnen uiteraard ook nu alvast beginnen knutselen zodat het zeker tijdig klaarligt. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.