Zwartraafje’s Zomerse Post Actie: terugblik

Vermits ik heel veel van traditionele post hou en niet het geduld had om te wachten tot de Kerstpost-actie besloot ik ook deze zomer een kaartjes-actie te organiseren. Tot half augustus konden de deelnemers hun post versturen en ik hoop echt dat ieder van hen minstens evenveel kaartjes heeft mogen ontvangen dan ze verstuurd hadden. Het leek me een leuk idee dat de deelnemers naast het kaartje ook een bladwijzer zouden mee sturen zodat deze actie zich wat meer kon onderscheiden van de Kerst-editie én omdat ik het als boekblogger natuurlijk wel leuk vond dat boeken er zo ook een beetje bij betrokken werden.

In deze terugblik-post toon ik jullie graag wat me toegestuurd werd én wat ik zelf verzond maar ook enkele sfeerbeelden die andere deelnemers op social media hebben gedeeld.

Ontvangen:

Evi van Evi’s Journey stuurde me deze leuke post toe en zorgde er voor dat mijn notitieboekjes-collectie nog wat groter werd. Dit boekje past bovendien perfect bij mijn mousepad.

Céline van Céline zoals ze is stuurde me zowel een brief als kaartjes, bladwijzers, een button en zelfs een halsketting toe. Inclusief confetti die er voor zorgde dat het openen van haar pakket nog meer aanvoelde als het uitpakken van een geschenk.

Van Sofie, die jullie misschien wel kennen van Loesje Zaakjes, kreeg ik deze leuke uilenpost. Ok, er zat geen Hogwarts brief in maar wel een hele verzameling lieve attenties.

Ik verstuurde zelf drie kaarten dus normaal zou ik er ook maar drie terug krijgen maar dat dachten twee lieve mensen anders over. Van twee deelneemsters kreeg ik als organisatrice immers nog extra Zomerse Post toegestuurd. Zo kreeg ik deze leuke envelop van Annelies die ik leerde kennen via haar blog Boekboetiek. Ze is eerder dit jaar gestopt met bloggen maar ik ben heel blij dat we elkaar desondanks niet uit het oog zijn verloren.

Stefanie is net als ik fan van traditionele post en ook van haar kreeg ik een extra onverwachte Zomerse envelop. Zo leuk hoe de inhoud in thema was. Een kaartje van Belle en zowel een rozen-envelop en thee met rozen. Bovendien was het een theezakje voor koude thee én dus hittegolf-bestendig.

Een van de drie mensen naar wie ik zelf Zomerse post mocht verzenden reageerde met een brief waarin ze zichzelf even voorstelde. Dankjewel Katrien!

Verzonden:

Nu maar hopen dat ik de juiste foto’s heb samengevoegd want ik had ze allemaal los opgeslagen. Vermits Céline bijna jarig was kreeg ze naast de Zomerse post (inclusief stickers, memo-briefjes, bladwijzers, gedichtje, quotes, kruiswoordraadsel, …) ook een envelop met een verrassing voor haar verjaardag. Die mocht ze uiteraard pas openen wanneer ze jarig was.

Deze post verstuurde ik naar Katrien. Vermits Katrien voor mij een onbekende was vond ik het wat moeilijk om te bepalen waar ik haar een plezier mee zou kunnen doen. Ik vond het heel fijn dat ze me nadien een briefje terugstuurde waarin ze schreef dat dat inderdaad moeilijk was wanneer je iemand niet persoonlijk kent en stelde zichzelf vervolgens even voor. Zo’n toffe verrassing.

Ook Evi kreeg Zomerse Post van me en vermits ze iets voordien op haar blog had gedeeld dat ze het zo moeilijk vond om tot rust te komen en dat ze graag alles volgens plan laat verlopen en gezonde recepten uitprobeert probeerde ik haar daar wat bij te helpen met ondermeer een zomerse planner en Ikigai tips.

Sfeerbeelden:

Ik vond het heel fijn om de voorbije weken af en toe foto’s te zien opduiken waarin deelnemers hun Zomerse Post toonden.

Van linksboven naar het midden toe én met de klok mee: Sofie, Haaike, Sofie, Annelies, Stefanie, Sofie, Haaike, Annelies en Petra

Van linksboven en dan moet de klok mee: Haaike, Annemieke, Céline, Jannie en opnieuw Céline

Wat denken jullie … voor herhaling vatbaar?
Ik heb er zelf alvast enorm van genoten.

 

20 gedachten over “Zwartraafje’s Zomerse Post Actie: terugblik”

  1. Zeer herkenbaar. Ik had het geluk dat ik bij twee van de drie mensen naar wie ik iets stuurde op hun Instagram en Blog kon gaan rondsnuisteren om een idee te krijgen van waar ik hen een plezier mee kon doen maar van de derde persoon wist ik helemaal niets. Misschien moet ik volgend jaar enkele extra vragen toevoegen zodat je enkele interesses kent van de mensen naar wie je iets mag sturen.

  1. Hoi Sofie. Stefanie heeft ooit bij Fnac een doos met 100 Disney-kaarten gekocht en dit was daar eentje van.

  1. Wat vliegt de tijd snel. Ik moet stilletjes aan alweer beginnen nadenken over welke kerstkaarten ik dit jaar ga maken. Er komt normaal opnieuw een kerstpostactie hoor.

  1. Dat is geen probleem hoor Annemieke. Die foto’s waren zeker geen verplichting. Het leek me gewoon leuk om er enkele te delen als terugblik.

  1. Dat is super fijn om te horen. De Kerstpostactie komt er binnenkort ook weer aan hoor. Ik ben zelf alvast begonnen aan mijn kerstkaarten vermits ik er vrij veel verstuur.

  1. Echt hé! Ik vind het altijd zo fijn om er samen naar uit te kijken en na te denken over waar ik mijn lootje blij mee zou kunnen maken. De voorbije twee jaar heb ik telkens aan alle vier de swaps meegedaan maar dit jaar ga ik die van Valentijn wel even overslaan en het bespaarde budget besteden wanneer ik in mei naar Londen ga.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.