Terugblik Kerstpost-Actie 2022

Het voorbije jaar waren we aan de zesde editie van deze Kerstpost-Actie toe en die verliep wat moeizamer dan anders. Zo was een deelneemster vergeten dat ze zich had ingeschreven én stuurde ik diezelfde deelneemster een email naar het foute emailadres zonder daar een foutmelding van te krijgen. Tja, dat helpt natuurlijk niet. Sommige deelnemers verstuurden hun post wat later én de Post zelf bezorgde alle kerstwensen met wat vertraging. In sommige gevallen zelfs een behoorlijke vertraging.

Ik heb zolang mogelijk gewacht met het samenstellen van deze post zodat ik een aantal foto’s van deelnemers kon verzamelen als terugblik. Maar ook omdat ik hoopte dat de post waarop ik aan het wachten ben dan toch nog zou toekomen. Wat jammer genoeg niet het geval is. Er kunnen natuurlijk altijd kaartjes vermist geraken tijdens de kerstdrukte. Maar vermits geen van de drie kaarten van die persoon bij haar lootjes is toegekomen weet ik niet in hoeverre het bij de Post is misgelopen.

Hopelijk hebben de meeste van jullie ondertussen wel evenveel kaarten ontvangen dan jullie er verzonden hebben én kunnen we met een positieve noot terugblikken op een periode vol mooie kaarten én warme wensen.

Eerst toon ik jullie even de foto’s die jullie zelf online hebben gedeeld.

De foto’s in deze collage zijn (van links bovenaan en vervolgens met de klok mee naar het midden toe) van : Katrien, Wendy, Katrien, Nicole, Sofie, Nicole, Cindy, Anna-Helena en nogmaals Cindy

De foto’s in bovenstaande collage zijn (van links bovenaan en vervolgens met de klok mee naar het midden toe) van : Fieke, Nicole, Cindy, Nicole, Véronique, Annelies, Suzanne, Anna-Helena en Véronique

De foto’s in deze derde collage zijn dan weer (van links bovenaan en vervolgens met de klok mee naar het midden toe) van : Wendy, Véronique, Wendy, Cindy, Suzanne en Fieke.

Ik toon ook graag nog even welke kaartjes ik zelf heb ontvangen.

Ik kreeg niet enkel kaartjes van twee van mijn drie lootjes maar werd als organisatrice ook in de watten gelegd door zowel Cindy van wie ik het vrolijke rendierkaartje én extra’s zoals bijvoorbeeld deze leuke Hufflepuff-waardige bladwijzer kreeg als Suzanne die me een mooie kaart toestuurde die me aan papiersnijkunst doet denken (iets waar ik zelf niet het geduld voor zou hebben, laat staan een vaste hand) én nog een mooie dassen-bladwijzer. 💛🦡

Van Bianca kreeg ik het perfecte kerstkaartje voor een boekennerd. Zo had ik toch nog een boeken-kerstboom zonder eerst heel mijn boekenkasten leeg te moeten halen.

Ik bedenk me nu dat het mooie zelfgemaakte kaartje van Petra (ideaal voor een theeliefhebber) eigenlijk bij de postactie van Kwante hoorde en dus eigenlijk niet in deze blogpost thuishoort. Oops! Al ben ik er uiteraard wel super blij mee.

Het Happy New Year kaartje dat meteen aan het eindejaarsvuurwerk doet denken kreeg ik van Cynthia

én ook Katrien stuurde me lieve Kerstpost toe.

Super dikke merci voor jullie leuke kaartjes, lieve attenties en warme wensen dames.

Wat een leuke kerstzegels hadden ze dit jaar trouwens in Nederland. Zo vrolijk en feestelijk.

Plus nog even sorry zeggen tegen mijn eigen lootjes vermits ik dit jaar zo in het “schrijven-dichtplakken-adresseren-postzegel plakken-envelop versieren”-stramien zat dat ik totaal vergeten ben om er de stickers en kaartjes aan toe te voegen die ik voor jullie had klaarliggen. Dat heb je dan wanneer je meer dan 60 kaarten schrijft. Volgend jaar die van de Kerstpost-actie toch maar eens op een apart moment schrijven en afwerken.

Ik heb het tot nu toe nog niet over mijn hart gekregen om de kerstkaarten op te bergen. Wat mij betreft mogen die gerust nog blijven hangen tot Valentijn.

Zijn die van jullie wel al opgeborgen? Of genieten jullie er ook liefst zo lang mogelijk van?

9 gedachten over “Terugblik Kerstpost-Actie 2022”

    1. De kaartjes zijn altijd het moeilijkste om op te bergen hé. Daar wil ik steeds zo lang mogelijk van genieten en die met een handgeschreven boodschap of zelfgemaakte kaarten hou ik meestal sowieso bij.

    1. Hier kregen ze onlangs een nieuw plekje vermits een groot deel van de kaarten voor een muur hing die binnenkort bezet zal worden. Maar van die gelegenheid gebruik maken om ze dan maar meteen ook op te bergen heb ik nog steeds niet gedaan. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.