1 + 1 = een boek

1plus1iseenboekBoekenjaar in cijfers, Mijn boekenkast in cijfers, Een blogjaar in cijfers, Steeds een tikkeltje meer, Huidige stand ongelezen boeken, een boekenbudget (dat blijkbaar creatieve boekhoudkundige vaardigheden bij me oproept die een nieuwe aankoop rechtvaardigen), Gedeelde titels, Boeken voor Boekhouders, … Als je dit lijstje leest zou je niet verwachten dat ik nooit gek ben geweest van wiskunde.

Waarschijnlijk vind ik cijfertjes alleen maar leuk wanneer ze boekgerelateerd zijn (of wanneer ze gedaald zijn ten op zichte van de laatste keer dat ik op de weegschaal durfde te staan). Eigenlijk komen er bij deze blogpost geen echte cijfers kijken … wel optelsommen.

Ik heb zelf ook geen idee waar de inspiratie van dit soort blogposts vandaan komt. Dit keer schoot het me te binnen terwijl ik een nieuw boek in de kast plaatste en de titels van enkele Santa Montefiore-boeken naast elkaar zag staan.

boekenwiskunde1

De dochter van de imker + De franse tuinman = De affaire

Dat klonk me heel aannemelijk en dus besloot ik om op zoek te gaan naar andere titels én hun uiteindelijke som.

boekenwiskunde10

Dief van de tijd + De vrouw van de tijdreiziger  = Voor altijd

boekenwiskunde11

Op het randje + Maak me gek = Over de grens

boekenwiskunde12

De schilder + De kleurenvanger = Onzichtbaar

boekenwiskunde13

Het vuur van de herfst + Winter in Virgin River = Eindelijk zomer

boekenwiskunde16

Een nieuw begin + Een nieuw begin  = Echo’s

boekenwiskunde2

Het uur nul + Het uur van de heks = Betoverd

boekenwiskunde3

De brandhaard + Spelen met vuur = Vuur en as

boekenwiskunde4

Gabrielle + Tess + Elise + Dylan = 4 vriendinnen

boekenwiskunde5

Embrace + Alle verhalen + Relax = De kers op de taart

boekenwiskunde6

De reiziger + Enkeltje Ierland = Misschien ooit

boekenwiskunde8

Rosemary & Rue + Jenna = Vrienden voor het leven

boekenwiskunde9

The vampire Narcise + Kiss of a Demon + Touched by an alien = Eve of Chaos

8 gedachten over “1 + 1 = een boek”

    1. Dankjewel Marcia! Gek eigenlijk hé, hoe je door iets heel eenvoudig bloginspiratie kan krijgen. Waarschijnlijk heb ik gewoon een zwak voor dit soort blogposts en zal ik er daardoor ook sneller opkomen. Een andere verklaring kan ik alleszins niet bedenken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.