Boeken voor boekhouders

boekenvoorboekhoudersOk, ok … mijn humor is droog, sarcastisch of ronduit flauw. Deze titel is een voorbeeld van die laatste soort humor. Maar toen ik hem bedacht leek het me wel een leuk idee om op zoek te gaan naar fictie-boeken die boekhouders toch zullen aanspreken omwille van hun titel …

stephanieplum

Dankzij Janet Evanovich zou ik hier al meteen meer als 20 titels kunnen vermelden. Van One for the Money (meteen een perfecte titel om mee te beginnen) tot Top Secret Twenty-one (hé, niet alle boekhoudingen zijn geschikt voor belastingscontroles).

favicon

De eenzaamheid van de priemgetallen – Paolo Giordano

favicon

Ik ben nummer 4 – Pittacus Lore

favicon

rode-letters

Rode letters – Anne Bishop
zullen ze veel liever lezen als Rode Cijfers

favicon

Onverminderd – Rebecca Yarros
zelf zou ik het ook veel leuker vinden mocht mijn boekenbudget enkel stijgen of toch op zijn minst een onverminderde balans hebben.

favicon

ophetrandje

Op het randje – Katie McGarry
die kunnen ze dan weer beter niet vlak voor het slapengaan lezen want dan houden ze er misschien nachtmerries aan over.

favicon

1 deeg, 100 koekjes
= of te wel de wonderen van een creatieve boekhouding.

favicon

eengoedjaar

Een goed jaar – Robyn Carr
waarschijnlijk de droom van de meeste boekhouders

favicon

Eerlijk duurt het langst – Kristan Higgins
is dan weer niet op elke boekhouder van toepassing 😉

 

3 gedachten over “Boeken voor boekhouders”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.