Steeds een tikkeltje meer #3

steedseentikkeltjemeer‘Dit weekend heb ik nog eens goed kunnen doorlezen zodat mijn Goodreads-challenge weer 3 boeken dichterbij komt‘ …  ‘Zo weinig, ik heb er 6 gelezen‘. Of … ‘Ik ben opnieuw met de Start to Run begonnen (voor alle duidelijk – dit is een fictief voorbeeld hé) en hoop binnenkort terug 5 kilometer te kunnen lopen’ – gevolgd door ‘Dat stelt niet zoveel voor hoor. Allez ja, zelf loop ik elke week minstens het dubbele’ … Gelukkig heb ik zelf geen vrienden die bij iedere gesprek de neiging hebben om de andere te overtreffen. Sommige mensen lijken het echter als een heuse missie te zien om steeds dat tikkeltje meer te hebben. Hun huis is chiquer, hun inkomen groter, hun conditie beter, hun figuur vrijwel perfect, … En de gesprekken met hen ongetwijfeld een pak vervelender. Deze boeken-variant leek me dan weer wel grappig!


Vermits ik niet de enige was die hem grappig leek te vinden, heb ik nog een vervolg voorzien en nu is het zelfs al tijd voor de derde editie. Al moet ik toegeven dat mijn favoriet nog steeds die uit de allereerste editie is.

setm-1000

1000 Dingen – A.Kövecses * Duizend stukjes van jou – C. Gray

setm-betoverd

Betoverd – Sylvia Day * Betoverd door jou – Bella Andre

setm-bijnaverliefd

Bijna verliefd – Abbi Glines * Zwaar verliefd – Chantal van Gastel * Echt verliefd – Cathy Kelly

setm-chaos

Chaos – Garcia & Stohl * Tien jaar chaos – Bryony Gordon

setm-degroep

De groep – Mary McCarthy * De Elite – Kiera Cass

setm-deredding

De redding – Jayne Ann Krentz * De redding van Callie & Kayden – Jessica Sorensen

setm-deselectie

De selectie – Kiera Cass * De selectie van de eeuw – Brems, Schouten en Wieg

setm-eenzaamheid

Eenzaamheid – Victor Català * De eenzaamheid van de priemgetallen – Paolo Giordano

setm-erwaseens

Er was eens – Geert De Kockere * Er was eens een verhaal – Jeroen C.Muts * Er was eens een miljonair – Jessica Clare * Er was eens een prins – Rachel Hauck

setm-hetmeisjemetdeglazenvoeten

Het meisje met de glazen voeten – Ali Shaw * Meisje van glas – Frank Gunning

5 gedachten over “Steeds een tikkeltje meer #3”

  1. Whahaha, zo super leuk! Overigens kan ik idd vooral slecht tegen mensen die altijd dan maar als jij iets zegt dan eroverheen gaan met iets rots wat zij hebben meegemaakt.

  2. Hahaha, ook weer zo’n superleuk bericht! Waar haal je het toch?!
    Ik ga vanavond mijn boekenkast eens aan een extra blik onderwerpen, eens zien of er “stoefertjes” tussenzitten 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.