Favoriete romantische boeken van 2014

Het uitkiezen van één favoriet boek vind ik rampzalig. Een antwoord vinden op dergelijke vragen is dan ook absoluut NOT my cup of tea. Soms vraag ik me zelfs af of de samensteller van een TAG met deze vraag zit te gniffelen van leedvermaak wanneer hij/zij stil staat bij al die bloggers die zich het hoofd breken om een antwoord te kunnen invullen. Lijstjes maken zijn dan weer wel helemaal iets voor mij. Het leek me dan ook leuk om in 2015 door middel van lijstjes af en toe terug te blikken naar het afgelopen jaar. Dit keer doe ik dat door een lijstje met mijn favoriete romantische verhalen van 2014.

Je zal merken dat ik meteen bij de eerste vraag al een beetje heb geprutst. Ik heb deze schrijfster immers dit jaar ontdekt en heb al enkele boeken van haar gelezen. Elk van deze verhalen wist me aan het lachen te brengen, dus verdienden ze ook allemaal een eervolle vermelding. Nadien heb ik me weer braaf herpakt.

Er is van bijna elk boek een recensie verschenen. Als je je dus afvraagt waarom deze boeken een plaatsje in dit lijstje hebben verdiend, dan kan je meteen doorklikken naar de recensie.

simplyirresistible

* Simply Irresistible – Jill Shalvis & Lucky in love, Head over Heels, The Sweetest Thing, At Last

gestrandmeteenmiljonair

*Gestrand met een miljonair – Jessica Clare

hetrosieeffect

*Het Rosie Effect – Graeme Simsion

gebonden

*Gebonden – Emma Chase

vanafnualtijd

*Vanaf nu altijd – Bella Andre

eindelijkthuis

Eindelijk thuis– Susan Mallery

hethartvaneenvrouw

*Het hart van een vrouw – Cathy Kelly

geliefdeillusie

*Geliefde illusie – Nora Roberts

rozengeurenzonneschijn

*Rozengeur en zonneschijn – Jill Mansell

eengevaarlijkverlangen

*Een gevaarlijk verlangen – Samantha Young

recipesforaperfectmarriage

*Recipes for a perfect marriage – Kate Kerrigan

eenaffaireincornwall

* Een affaire in Cornwall – Liz Fenwick

zesmaandenzonder

* Zes maanden zonder – Charlotte de Monchy

beet

* Beet – Kristan Higgins

voorjou

*Voor jou – Jojo Moyes

Hebben jullie een leuk romantisch boek ontdekt in 2014?

5 gedachten over “Favoriete romantische boeken van 2014”

  1. Ik ken deze boeken allemaal niet ^^” Maar dan moet ik ook wel eerlijk toegeven dat ik niet zo van romantische verhalen hou. Het Rosie Project en Effect zou ik dan nog wel willen lezen :3

    1. Ik vind ze zelf het leukste wanneer er veel humor in voorkomt. Dat is bij Jill Shalvis gelukkig altijd het geval.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.