Op mijn TBR sinds 2014

opmijntbrsinds2014Misschien heb je het al wel gemerkt tijdens de afgelopen weken. Ik heb mijn zwak voor lijstjes gecombineerd met het terugblikken op het afgelopen jaar. Zo kon je al lezen wat mijn favoriete romantische boeken waren in 2014, maar ook de boeken die met het vorige jaar niet bevielen. Zelfs een terugblik op de volgens mij mooiste boekcovers van 2014 kwamen al aan bod. Deze week is het de beurt aan de boeken die gedurende het afgelopen jaar een plaatsje op mijn TBR verdienden. Sommige ontdekte ik via blogs, anderen omdat ik de auteurs al een tijdje volg, …

bijzonderekinderenomhuldestad

* De bijzondere kinderen van Mevrouw Peregrine & Omhulde stad
Ransom Riggs

deselectiedeelitedeone

* De selectie / De elite / De one – Kiera Cass
Al ben ik niet helemaal zeker of deze reeks wel iets voor mij is

fangirl

* Fangirl – Rainbow Rowell

samensmelting

* Samensmelting – Veronica Roth

versplinterme

* Versplinter me – Tahereh Mafi

deboekenvan

* De boeken van Sara Lindquist

wintervertelling

* Wintervertelling – Mark Helprin

droomvaneenman

* Droom van een man – Kristan Higgins

vierpluseen

* Vier plus één – Jojo Moyes

readyplayerone

* Ready player one – Ernest Cline

cruelbeauty

* Cruel Beauty – Rosamund Hodge

Dit is uiteraard slechts een selectie. Mijn TBR is een ‘klein’ beetje langer dan dit lijstJE.

Hebben jullie nog tips om hem NOG langer te maken?

8 gedachten over “Op mijn TBR sinds 2014”

  1. Er staan een heleboel gave boeken op.. De Selectie serie heb ik in een weekend uitgelezen en ik heb er van genoten. Maar smaken verschillen… De boeken van Tahereh Mafi wil ik ook nog graag lezen. Genoeg te lezen dus de komende tijd.

  2. De boeken van Ransom Riggs zijn goed! Ik ga zo beginnen in Omhulde Stad 🙂 The Selection vond ik zelf niet zo leuk (niks voor jongens…) en Samensmelting viel ook wat tegen. Ready Player One is ook geweldig, heb echt genoten van dat boek! 😀

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.