Reclame zonder sponsoring : Amay Sancha

Ik begon bij de vorige editie van deze terugkerende rubriek een terugkerend kenmerk op te merken. Ondertussen is het niet de zevende maar ACHTSTE editie van Reclame zonder Sponsoring en elk van hen gaat over stationary spullen. Ik had de rubriek dus ook kunnen omschrijven als “Ondernemers die ik sponsor door items te kopen die ik (niet verder zeggen hé) eigenlijk niet echt nodig heb”. Tja, ik heb nu eenmaal een zwak voor bladwijzers, kaarten én briefpapier.

Het valt me nu pas op dat het al meer dan twee jaar geleden is sinds hier nog eens een Reclame zonder sponsoring verscheen. Er staan er nochtans enkele te wachten om uitgewerkt te worden want de afgelopen twee jaar kocht ik een aantal zaken waar ik zo blij mee ben dat ze het verdienen om in de spotlight te worden gezet.

Ik zal me bij deze maar alvast verontschuldigen bij die aanwinsten vermits ik hier even iemand ga laten voorsteken.

Een hele tijd terug zag ik op Etsy een prachtige Luna-bladwijzer. De achtergrond was donker waardoor de illustratie nog mooier tot zijn recht kwam, de tekenstijl sprak me meteen aan en ondanks het feit dat het meteen liefde op het eerste zicht was kocht ik het tot nu toe nog steeds niet. De reden daarvoor was dat het een Franstalige quote was. Niet zo gek gezien het een ontwerp van een Franse illustratrice is maar het hield me tegen. Toch ging ik af en toe even in haar Etsy-shop rondsnuisteren in de hoop dat er ook Engelstalige bladwijzers zouden verschijnen.

Ondertussen was het al een tijdje geleden sinds ik dat deed en toen we onlangs naar Made in Asia gingen was ik blij verrast toen Amay Sancha daar een eigen stand leek te hebben. Dat op zich vond ik al heel leuk maar toen bleek dat ze niet alleen van de leuke Luna-bladwijzer maar ook van andere Harry Potter – personages en fandoms Engelstalige exemplaren had was ik helemaal blij.

Ik keerde terug naar huis met bladwijzers van Harry, Ron, Hermione, Ginny, Luna, Neville, Draco, Hagrid, Severus Snape, Remus Lupin, Bellatrix Lestrange, Newt Scamander en Belle. Plus een vel Hufflepuff stickers en kaarten van Luna, Tinkerbell én Alice in Wonderland.

Je zou dan ook kunnen zeggen dat ik me een beetje heb laten gaan maar eigenlijk vind ik van mezelf net dat ik me nog vrij goed heb kunnen inhouden. Ze verkocht immers ook leuke bekers, stickers van elk Hogwarts-huis en witchcraft in het algemeen, totebags, grotere prints, bullet journals, pins, buttons, … Ik ben dan ook nu alvast aan het hopen dat ze ook bij komende edities van Made in Asia aanwezig zal zijn.

Je vind deze illustratrice niet enkel terug via Etsy maar ook op Instagram én haar eigen webshop.

Eerdere posts in deze rubriek:

#1: Till and Dill
#2: Katie Abey
#3: AnotherView
#4: Fable & Black
#5: Oktoberdots
#6: Studio Schatkist
#7: Stationary Heaven & Little Lefty Lou

6 gedachten over “Reclame zonder sponsoring : Amay Sancha”

    1. Joepie! Nog iemand die dat begrijpt. Ik heb ondertussen mapjes besteld zodat ik mijn bladwijzers mooi én veilig kan bewaren.

    1. Dankjewel! Ik wist wel dat mede-stationary liefhebbers helemaal gingen begrijpen dat ik me nog best heb weten in te tomen. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.