Reclame zonder sponsoring #1: Till and Dill

Soms lijkt het wel alsof social media voor veel mensen een manier zijn om hun ongenoegen te uiten. Als je iets opzoekt kom je vaak vooral mensen hun negatieve ervaringen tegen. Ik weet niet goed hoe het komt maar mensen lijken minder snel geniegd om iets te delen wanneer alles verloopt zoals verwacht of wanneer een product hun verwachtingen overtreft en dat is jammer. Héél jammer zelfs. Daarom leek het me een fijn idee om hier wat gratis reclame te delen. Gewoon een aantal producten waar ik heel héél blij mee ben.  Natuurlijk voel ik me vereerd wanneer ik iemands producten mag vertegenwoordigen maar in dit lijstje staan ook een heel deel items die ik zelf heb besteld.

Till & Dill

Ongeveer een jaar geleden kwam mijn eerste Till & Dill-bestelling toe. Ik was toen van plan om er later nog eens een aparte blogpost rond te maken vermits ik mijn nieuwe bladwijzers zo mooi vond maar dat is er tot nu toe nog steeds niet van gekomen.

Hij had geen brief bij maar wat is die uilen-bladwijzer mooi. Bovendien heeft de bookmark vooraan, die ik als kind kreeg van mijn tante, nu een vriendje.

Tja, deze serie moest ik wel bestellen hé. In de eerste plaats omdat ik uilen prachtige dieren vind. Maar vervolgens bleek er ook een raaf tussen te zitten

en als kers op de taart bleek ook mijn Patronus van de partij. Ik had nog enkele bladwijzers besteld maar ga ze hier niet allemaal tonen. Zo had ik er ook eentje die me wat aan Beauty and the Beast deed denken (de scène met de wolven in het bos) en eentje gebaseerd op de ACOTAR-boeken van Sarah J.Maas.

Niet alleen hun ontwerpen zijn mooi, bij Till & Dill wordt ook aandacht besteed aan de verpakking. Een leuke stempel, bladwijzers die mooi zijn ingepakt zodat het lijkt alsof je een cadeautje krijgt toegestuurd maar ook enkele echte cadeautjes vermits er bij je bestelling ook wat extra’s wordt toegevoegd. Zo kreeg ik een extra bladwijzer, een visitekaartje én een mooie kaart. De extra’s wisselen trouwens om de zoveel maanden.

Ik was eerst van plan om meerdere webshops in één blogpost te delen maar vermits ik hen echt graag wat extra aandacht wil geven ga ik voor elke webshop een eigen post uitwerken. Zo kan ik er meteen ook wat meer foto’s aan toevoegen. Want tja, veel van die leuke boekige spulletjes vragen er gewoon om om op foto vereeuwigd te worden.

2 gedachten over “Reclame zonder sponsoring #1: Till and Dill”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.